發新話題

[兵工廠] 2009年十月內部賽 : 10/18【日】 九龍塘 / 歌街 (2 - 6PM)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-12 00:21 發表

冇問題,我幫,但你要知道你的位置系無可取代ga
做我一日替身先啦!!!

引用:
原帖由 james007 於 2009-10-12 00:22 發表
Captain Gary, I hurt my back yesterday....I think it's quite serious.  If it is still not better by thursday, I am afraid I have to withdraw from this tournament.  I will let you know on Thursday...so ...
bad news!!!希望你快d好番

引用:
原帖由 廠長 於 2009-10-12 00:22 發表

做我一日替身先啦!!!
冇問題,唔知替身有冇真身甘受歡迎

引用:
原帖由 james007 於 2009-10-12 00:22 發表
Captain Gary, I hurt my back yesterday....I think it's quite serious.  If it is still not better by thursday, I am afraid I have to withdraw from this tournament.  I will let you know on Thursday...so ...
ok !! Ace james...!!! take a good rest...!!

sorry! 我退出壤個位出來比人,我依期真係無心情再打波註,,心情實在太低落了~~~~~~~ 唔該唔好問我點解>0<Thx~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-10-12 00:32 發表
sorry! 我退出壤個位出來比人,我依期真係無心情再打波註,,心情實在太低落了~~~~~~~ 唔該唔好問我點解>0
點解咁嫁??? 到你想講就講啦!!! 呢度個個都關心你ga!!!

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-10-12 00:32 發表
sorry! 我退出壤個位出來比人,我依期真係無心情再打波註,,心情實在太低落了~~~~~~~ 唔該唔好問我點解>0
聰聰梗系贏得太多比賽啦

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-12 00:37 發表

聰聰梗系贏得太多比賽啦
無敵是最寂寞..最是痛苦

引用:
原帖由 天樂 於 2009-10-12 00:43 發表

無敵是最寂寞..最是痛苦
天樂似乎經力過,好有體會

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-12 00:47 發表

天樂似乎經力過,好有體會
輝哥...我唔係你同聰聰既級數woo~~

引用:
原帖由 天樂 於 2009-10-12 01:14 發表

輝哥...我唔係你同聰聰既級數woo~~
系啊,你系丙,我地系某jar

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-12 01:18 發表

系啊,你系丙,我地系某jar
我係比人丙個丙呀~~~但你地係冠軍人馬

引用:
原帖由 天樂 於 2009-10-12 01:27 發表

我係比人丙個丙呀~~~但你地係冠軍人馬
我都好恨俾人丙呀,我地係冠軍人馬,不過系系你不在的前提下

引用:
原帖由 聰聰 於 12-10-2009 12:32 AM 發表
你依家點ar??
心情好番未

Gary,呀倫,因10月18日我有事,所以唔可以參加內部賽,因我唔知幾時行得開,但我盡量過來幫手

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-13 01:10 發表
Gary,呀倫,因10月18日我有事,所以唔可以參加內部賽,因我唔知幾時行得開,但我盡量過來幫手
輝哥真係有心..我以你為好榜樣
我成了你的球迷了

引用:
原帖由 天樂 於 2009-10-13 01:15 發表

輝哥真係有心..我以你為好榜樣
我成了你的球迷了
多謝天樂.其實佢地搞一場比賽真系好辛苦,能令到大家打得開心就更辛苦.我只希望盡一DDDDDDDDDDDD力,能幫到佢地就OK啦.你丙團打好D,你要丙人地呀

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-13 01:31 發表

多謝天樂.其實佢地搞一場比賽真系好辛苦,能令到大家打得開心就更辛苦.我只希望盡一DDDDDDDDDDDD力,能幫到佢地就OK啦.你丙團打好D,你要丙人地呀
我都覺得..我以前都攪過比賽..都覺得唔簡單,好多野要準備
所以佢地我都好敬佩.為左各廠友真的很有心

輝哥,我會努力ga..希望可以打得漂漂亮亮,多謝支持~

引用:
原帖由 天樂 於 2009-10-13 01:45 發表

我都覺得..我以前都攪過比賽..都覺得唔簡單,好多野要準備
所以佢地我都好敬佩.為左各廠友真的很有心

輝哥,我會努力ga..希望可以打得漂漂亮亮,多謝支持~
你唔單止打得漂漂亮亮,仲要著得漂漂亮亮

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-13 01:46 發表

你唔單止打得漂漂亮亮,仲要著得漂漂亮亮
咁..我唯有著乒工廠廠衫比賽啦..

發新話題