25 12
發新話題

【國慶盃】有人投訴野田妹

【國慶盃】有人投訴野田妹

比賽打到八強左右...乒工廠 vs 俊一. * W" |& l& r" v* B+ ]
當時是野田妹幫我做才判....點知三十男一名英俊球員 走到我面前投訴; v$ u, r' X% }3 A
佢話點解人地塲比賽有個咁索的球証.....
+ Q) j/ T. B" e- s& T# n! o! F% k6 k" o2 S0 F3 J
我當堂唔識答
) f; t  }! h) A1 d如果你是我, 你會點回應呢
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

時也命也.....

建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表 7 R$ ]; b- k! `7 s) m: z
建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
! r9 t. S, J' H  \. p7 P+ ?

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-4 18:54 發表
8 x. Z4 u& O0 h時也命也.....
4 M0 A* K" ^" o# W, u仲有「運也」......
※※§§§§§§▽▼▼▼▼▼□◇◆◆

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表
/ s6 s6 v4 |# _/ b
5 X: B/ p7 x. {' O5 y* `+ H) K& {
' T: o! M+ w% \8 m' y吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
0 p7 Y, o9 H0 v6 t6 d9 k! B% F冇人 bid 就要繳費做,無得縮沙。問你4未!!

鬼叫乒工廠多靚仔, 唔恨得咁多, 自己檢討吓啦.

我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2009-10-4 20:58 發表 ) s& X4 k8 G# Y/ D" C: B
我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
( b9 d9 D( ?0 A
咁唔通乒工廠班靚仔掛住睇佢 , 所以...................

哈哈...你答佢幻覺黎仲好啦~
哈哈`^^...我要創造奇跡~

可惜野田妹得一個,同一時間只可以做一場......
2 M3 o: \' E) b* s" Z, O: x一係mao兄下次八強、四強,逐場逐場開,咁就唔駛驚手掌係肉,手背又係肉la
0 ~( D' U! U9 R+ q) `2 A
$ A$ F6 \9 s7 P但我要分番佣喎

我怕 d 觀察看人唔看波
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-4 23:42 發表
6 f" k4 c/ p$ K% ^$ b6 }$ R我怕 d 觀察看人唔看波
2 O' e/ ^( U- H- l. |佢地唔會既

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-10-4 18:50 發表
, N+ n5 ~5 W1 K  i/ O, Q4 ]我會話,人地索關你咩事,你專心打你既波,你輸左就真係抵你死啦
& k1 Y+ V; T% N7 E  @0 c" z

0 s5 T5 T5 q' N8 g( y" P但我諗個個人應該唔係打緊...
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表
/ b) y1 ]# Q( Z) o& p, d$ j建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
: c, U+ \, S5 k3 ~
! @& N8 d4 O( o我唔賣身架!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表 " g0 n8 n% Z, |& K% C0 m+ b
2 t: |5 F, d/ l7 {" t) t. S" C
: f' L: L3 p! S( r4 S3 T
吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
% M7 _5 e/ Z+ j0 S7 W  ?+ R1 L; H6 s3 A
咁你要檢討下啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:49 發表
, ]3 e$ d( f& [! M; P
3 Z1 Z* m6 l: f0 O3 [/ d7 k5 R8 l6 U5 @! b
但我諗個個人應該唔係打緊...
  R, A- v5 f* g. K. T軒仔就可能會打打下分心

25 12
發新話題