25 12
發新話題

【國慶盃】有人投訴野田妹

【國慶盃】有人投訴野田妹

比賽打到八強左右...乒工廠 vs 俊一. . ~2 l, F  c. Z) u- F
當時是野田妹幫我做才判....點知三十男一名英俊球員 走到我面前投訴$ g3 z* O, }0 l
佢話點解人地塲比賽有個咁索的球証.....
! N- ^) ~, _) d4 ]  |# w9 F$ o8 i& S7 F$ M
我當堂唔識答
) Y0 |9 @" ~3 e# h$ K如果你是我, 你會點回應呢
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

時也命也.....

建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表
0 Y  v9 y0 l" B, Y' ^# E$ T* e建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
/ G' |4 A3 P) l

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-4 18:54 發表
& C1 Y& b+ ]6 t; M1 D時也命也.....
. J, W7 g8 ~' U/ ^4 ^仲有「運也」......
※※§§§§§§▽▼▼▼▼▼□◇◆◆

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表
0 m" h' U$ |5 |. c, s! a* O6 r# _& v, a/ W
+ l; ?4 j( c3 h! v, z3 Y
吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
9 M0 [+ y7 M' _
冇人 bid 就要繳費做,無得縮沙。問你4未!!

鬼叫乒工廠多靚仔, 唔恨得咁多, 自己檢討吓啦.

我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2009-10-4 20:58 發表
0 {! Z1 e& D% d$ P我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
) }$ E4 E: e. n0 @咁唔通乒工廠班靚仔掛住睇佢 , 所以...................

哈哈...你答佢幻覺黎仲好啦~
哈哈`^^...我要創造奇跡~

可惜野田妹得一個,同一時間只可以做一場......
8 @3 B) n$ |6 i一係mao兄下次八強、四強,逐場逐場開,咁就唔駛驚手掌係肉,手背又係肉la . T! C2 b. p- p& t6 T) o8 J" P! p

- @* k- h; q* Z; F- V6 `但我要分番佣喎

我怕 d 觀察看人唔看波
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-4 23:42 發表   z1 r6 p. G, C) Z9 H- U2 o
我怕 d 觀察看人唔看波
& `- ~7 X' {1 M
佢地唔會既

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-10-4 18:50 發表 ( ^, k+ `' j8 z3 {
我會話,人地索關你咩事,你專心打你既波,你輸左就真係抵你死啦
) m0 R) K+ C$ J: H- Y+ ]$ l) C* E
2 p' C) i) [5 Q3 S, S
但我諗個個人應該唔係打緊...
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表 0 Y3 {0 m" ]% ?- }$ z7 Y# f) e8 ~- i
建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
' d5 W4 l( e  p/ g- Q! V
/ D9 h+ r( C# l9 Z我唔賣身架!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表
; k8 G3 C1 o6 r7 {+ y( ?
% |$ R* ?$ k) u/ m" A6 s1 E0 t5 a" R% l/ U7 w. L$ p- q; A; {
吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
. \6 K; L0 a* G6 B& k/ l8 u8 A; d. z& I
+ z% ]0 g, [/ S! g咁你要檢討下啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:49 發表 : {2 R1 s/ B6 e  G

5 n: o# g! B, r2 y
+ I: K/ E+ o* R# Q7 ~但我諗個個人應該唔係打緊...
1 T3 x! }3 r7 v' k$ o
軒仔就可能會打打下分心

25 12
發新話題