25 12
發新話題

【國慶盃】有人投訴野田妹

【國慶盃】有人投訴野田妹

比賽打到八強左右...乒工廠 vs 俊一. - s% p& S' G0 v% o2 g+ O6 V
當時是野田妹幫我做才判....點知三十男一名英俊球員 走到我面前投訴- k, }/ j; `$ U2 v! P
佢話點解人地塲比賽有個咁索的球証.....
$ @4 E( H& G/ x+ w9 h8 K+ u. {3 E3 @% _2 l# Q( ?; ?& `
我當堂唔識答
# h. i. h% m' Q2 e' s如果你是我, 你會點回應呢
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

時也命也.....

建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表 8 @5 d: T# R" P2 J, A
& l/ x8 y- ^  ?, p4 F9 ]  \7 R

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-4 18:54 發表
: z( E5 K/ O0 @6 b1 b5 ]時也命也.....
4 w$ c( N( x' M
仲有「運也」......
※※§§§§§§▽▼▼▼▼▼□◇◆◆

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表
1 Z' A1 a) W* n6 }0 t3 j' ^: r, s  f- ]+ l4 Z4 v$ X' ]6 v

4 C2 p; O) h& T- N- C吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
: j0 y1 d' Z; P) y- r/ `" C
冇人 bid 就要繳費做,無得縮沙。問你4未!!

鬼叫乒工廠多靚仔, 唔恨得咁多, 自己檢討吓啦.

我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2009-10-4 20:58 發表
* ?" ?' t) N7 P6 t/ A我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
" ^! m' V6 K1 P1 J
咁唔通乒工廠班靚仔掛住睇佢 , 所以...................

哈哈...你答佢幻覺黎仲好啦~
哈哈`^^...我要創造奇跡~

可惜野田妹得一個,同一時間只可以做一場......
; f" `9 {4 `5 z7 g一係mao兄下次八強、四強,逐場逐場開,咁就唔駛驚手掌係肉,手背又係肉la # i% ~& S/ y2 R2 w
  U8 y& |/ G5 o0 b, M2 d# l
但我要分番佣喎

我怕 d 觀察看人唔看波
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-4 23:42 發表 ; R) q) m, q, K  s3 E0 }& I
我怕 d 觀察看人唔看波
3 Y" {' O+ b* ~8 ?佢地唔會既

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-10-4 18:50 發表
6 V* t0 R5 D7 B  a8 i) {我會話,人地索關你咩事,你專心打你既波,你輸左就真係抵你死啦
" K& A6 [1 N1 {

! x7 W1 i* @6 {4 K4 c5 n! V  P; V但我諗個個人應該唔係打緊...
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表 + @/ A: U  I3 r9 f6 Y& }; z
/ X* @3 G, L+ |( V  U  _# y8 \
3 P8 }' z" ]) o6 ^, v5 G
我唔賣身架!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表 + {: I  {' e! G0 ^
* |) W$ |. M# H: K$ V8 D& u. l/ h
& ]  o! C/ ]3 ?5 @, o9 h# D
吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
6 ]8 |9 ]. R" M

4 v( E- g, J5 [  j, q咁你要檢討下啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:49 發表 3 Q5 S! {& `5 \
  y2 ~2 l0 i5 s0 f/ S) [

5 p: W/ d: m( F) X: F但我諗個個人應該唔係打緊...
+ J  N7 o# r5 c+ Q; ~
軒仔就可能會打打下分心

25 12
發新話題