25 12
發新話題

【國慶盃】有人投訴野田妹

【國慶盃】有人投訴野田妹

比賽打到八強左右...乒工廠 vs 俊一.
+ q9 a) p# V& _當時是野田妹幫我做才判....點知三十男一名英俊球員 走到我面前投訴0 I% w' d4 m) V; C  T
佢話點解人地塲比賽有個咁索的球証.....1 C6 w# S1 J: Y" p# l$ ~! y* k8 _6 L

; X* m+ v0 P# x- M0 Y+ `7 p我當堂唔識答
* F  a! D( F: W9 m/ n如果你是我, 你會點回應呢
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

時也命也.....

建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表   Z) L' D# k: g% I: f! `
; a7 z! |0 w" c

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-4 18:54 發表 . C6 [9 u0 d; A$ \8 G
時也命也.....
* H( q( N% b! Z: y* e% Y仲有「運也」......
※※§§§§§§▽▼▼▼▼▼□◇◆◆

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表 - W# O( L  `1 W) M6 U0 u8 o; K, ]
# o* e5 B2 p$ ^8 z, x" p) N. f' r

, v* M- T( v& x$ o9 J吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
8 D# ]! G5 W' w8 {4 q& T9 `, P冇人 bid 就要繳費做,無得縮沙。問你4未!!

鬼叫乒工廠多靚仔, 唔恨得咁多, 自己檢討吓啦.

我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2009-10-4 20:58 發表
7 t) q' Z+ x$ n  _我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
. h6 g) y, F1 Q0 d0 F' e, D0 w- t咁唔通乒工廠班靚仔掛住睇佢 , 所以...................

哈哈...你答佢幻覺黎仲好啦~
哈哈`^^...我要創造奇跡~

可惜野田妹得一個,同一時間只可以做一場......
2 ?2 Y  E8 d: v! z5 a  j/ I( f一係mao兄下次八強、四強,逐場逐場開,咁就唔駛驚手掌係肉,手背又係肉la
! I8 t) N8 N6 f) q& k9 r; {" G8 i' Z# v
但我要分番佣喎

我怕 d 觀察看人唔看波
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-4 23:42 發表 : Q) @+ v  \. i6 b) ~+ \
我怕 d 觀察看人唔看波
0 q9 n& R5 _8 s$ A4 a: G
佢地唔會既

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-10-4 18:50 發表
+ y% P5 e  ~9 X4 `: y' `! B" J我會話,人地索關你咩事,你專心打你既波,你輸左就真係抵你死啦
/ S% y0 ]$ w$ ?+ I6 L
% K# e2 Z( d- Q( ?/ e但我諗個個人應該唔係打緊...
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表 ) A( U# S- c- u; b0 E7 @
1 q9 p2 t$ v2 G; u) N& ?# G1 S6 w* ^8 j4 I# b  v
我唔賣身架!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表 + A  @( I, R! z( o5 d
2 J$ G: d" V1 |0 y) h( O, @
0 Z; P3 y$ S; r
吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
. D2 ]$ s0 X9 A9 q1 w. G/ A# A/ `
5 Q7 B0 N( q$ E9 v* V咁你要檢討下啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:49 發表
. O0 y: S' A7 n/ o* f' V4 @) P# {2 k: b. d- Q, C

9 B$ a# `3 B4 x& Z! C但我諗個個人應該唔係打緊...
( j. A7 a2 v. F% S6 ]: d; h軒仔就可能會打打下分心

25 12
發新話題