發新話題

【國慶盃】特別嗚謝

【國慶盃】特別嗚謝

44_66  ...... 佢辛苦過我, 跑上跑落, 無佢個比賽一定唔掂
( l* m9 E6 s& l  K) b天使小姐 ...... 她最早到, 沒有任何怨言, 一直默默的幫我手7 H, L) h: [% |& n
Lilo...... 好彩有佢, 無佢一樣唔掂/ X- {0 b8 B; b- n
天龍 ...... 衷心的多謝你天龍小朋
; L9 A) G* K' ~: x9 E: J9 g5 L: U8 Y粒仔輝 ...... 輝軍由開場幫我們, 幫到散場0 L" O/ G) K% e- ?, u9 j
Borkee .....有點感動, 一打完波你即刻來幫我們, 起碼有心' S$ \( a. p  s- \
仲有 Logtincom ......雖然無到, 但已好有心" t! |# s9 d7 O$ b. Q6 f  H
廠長 ....... 雖然因為某原因好遲先到, 但是都好有心- t* l- b+ n7 ?2 N- D
野田....... 因為你有人投訴....我會再開 post 講... , L) c! @# D) o3 W0 w3 K
林x鵬女朋友.... 由開場你差不多在我們背后支持我們到散場 0 S& n' z  W/ P) Q) m

0 R$ _' t2 V, S- H仲有所有參加我們比賽的波友仔, 歌街的工作人員, 亞姐亞哥 ....等等等
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

你冇多謝你自己喎!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

點解我俾人投訴呀??
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:45 發表
9 r# K# Q+ M2 j6 t點解我俾人投訴呀??
+ p: r3 I$ b' C& b  Y- ?
投訴你太靚

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 02:47 發表 - A/ }3 H) x' T9 L8 r
8 h. j4 Y9 p; \/ l4 L0 _5 t$ y$ r
投訴你太靚
& [# b5 S0 _* _2 ^0 _5 }# {1 W% c: F5 g- d
夠啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:54 發表 & P; h, G* ]* V! b3 ~  s. F
/ I. {/ _9 _8 H

; F) m. |4 @# g7 C; F夠啦!
' ]+ h2 t1 v0 M' q0 r
我都有野要投訴

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 02:55 發表
+ |, p+ ~$ J5 l
$ l2 h4 C/ Y# D  @5 h& ]' D0 x4 D& M- \" p我都有野要投訴
: Q: P4 t- C- I8 s

* V3 }  l4 T8 t0 P$ N9 ~咩事呢??

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 15:44 發表 & V' Z% U* L, W) m' P6 S  d1 h% A
2 A6 I' E3 i. N. X

0 I* j1 a' w( Q  X# a0 L: [; _2 f咩事呢??
- G) `$ p9 f# z7 E% v
投訴D人剩係睇你做果場....我地果場又冇人睇 # f8 x8 z, I3 K9 ?; m3 H
同埋投訴MAO兄點解可以咁犀利,咁多人既比賽都可以搞得咁順暢,頭頭是道

因為有人幫我買三文治 lor
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-5 15:49 發表
+ o$ g  ?8 z3 N3 d, x因為有人幫我買三文治 lor
- b3 U5 E/ s6 E+ L' J% T5 a4 b4 ^個三文治據聞好正咁

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 15:46 發表 , p3 _) q" K6 F4 A/ ]- [  [* h3 H
5 A) L! a& _' G, }5 g, h
投訴D人剩係睇你做果場....我地果場又冇人睇
4 K: |- f/ _! \$ w5 S$ B. }; s6 `同埋投訴MAO兄點解可以咁犀利,咁多人既比賽都可以搞得咁順暢,頭頭是道
3 U# \) C% V5 P8 E6 O6 c6 e
, g$ k" A0 }2 v本身我做緊你地個場球證,! l) j" m' A# e" Y
點知mao兄半路中途夾走我去做第二場,, I8 z; a7 }; v0 {+ z
唔關我事架!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 16:13 發表
5 \' K9 x5 o$ R" |* |
5 X2 b; T, T5 a1 }' O5 o9 G; q1 G
本身我做緊你地個場球證,% l( s5 S4 Q$ D5 Z
點知mao兄半路中途夾走我去做第二場,  |/ a) w" `) b6 g1 s
唔關我事架!!
5 N8 W& {# t* }- p0 R8 A7 r5 r! n; p所以要投訴囉

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 16:17 發表 & c5 c: H0 \' b$ h! p  C4 P2 T/ T
& j  X* M4 ^+ U7 R1 N" c
所以要投訴囉
: v  j6 y) _; \3 o1 n1 E) c

: B. K4 ~* U" k6 C! Q: Z2 ^* n$ O) f

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 16:24 發表
8 s4 w* [+ A5 B5 @& f7 G9 p& b, B

, w: {7 K' f6 _+ w3 ^
. C& n* x# a) |5 L3 P

發新話題
最近訪問的版塊