發新話題

【國慶盃】特別嗚謝

【國慶盃】特別嗚謝

44_66  ...... 佢辛苦過我, 跑上跑落, 無佢個比賽一定唔掂6 `- Y" `* Q" P' g* v
天使小姐 ...... 她最早到, 沒有任何怨言, 一直默默的幫我手8 M  G, `# w9 ~6 P7 F$ i# x
Lilo...... 好彩有佢, 無佢一樣唔掂( ~- p2 e; a) H# m' y& X
天龍 ...... 衷心的多謝你天龍小朋
/ e, P$ p% `. r' |粒仔輝 ...... 輝軍由開場幫我們, 幫到散場, \7 l2 ~3 N8 E! F5 {: I
Borkee .....有點感動, 一打完波你即刻來幫我們, 起碼有心
0 L: o; o) T% h( I/ o! K- K$ ~仲有 Logtincom ......雖然無到, 但已好有心% a5 Y+ ~) V! c6 J2 J
廠長 ....... 雖然因為某原因好遲先到, 但是都好有心
, }0 D: d3 B7 w8 M, `, t野田....... 因為你有人投訴....我會再開 post 講...
/ [/ s6 T: u+ L8 O$ M0 j$ z, i林x鵬女朋友.... 由開場你差不多在我們背后支持我們到散場 , _) I0 d. w- g( [' W
. Q; e4 \/ c" G5 d( @
仲有所有參加我們比賽的波友仔, 歌街的工作人員, 亞姐亞哥 ....等等等
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

你冇多謝你自己喎!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

點解我俾人投訴呀??
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:45 發表 # F  G; G( D9 F1 Z; V9 I" j
點解我俾人投訴呀??
5 i" c0 o1 C; q
投訴你太靚

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 02:47 發表 ) Y7 E% _$ [" ^6 \/ a8 Z
. d7 [" I/ U8 d( j, d8 \/ H2 j- V
投訴你太靚
6 ^+ g! Y( T4 L6 F' a

, a6 ~% B' y  V' `* ]2 h8 l. T夠啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:54 發表 : }, A6 `+ ^  y" s# T8 y  a0 b( v6 k5 i* r

8 p: j8 A& i. b, n
. c+ i( o' ^0 ]; g  J$ K夠啦!
/ D2 [' w# q7 |9 o我都有野要投訴

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 02:55 發表
1 w4 z4 `& M5 e( u  ]6 ^# c2 `6 P0 I. J) V+ W5 Q9 Y6 ^
我都有野要投訴
1 j  h" }/ a# v& V0 n( g6 x7 R) s7 ?- Y# z
咩事呢??

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 15:44 發表 2 U  f: p) F+ X1 m6 H# @
$ V, B' v5 s; P1 ^
, I9 _9 ]3 r9 w1 g: @# \
咩事呢??
- f1 j4 c9 F6 z4 o, F$ N4 y投訴D人剩係睇你做果場....我地果場又冇人睇 % ]8 o' }, O" ~. I% m9 y
同埋投訴MAO兄點解可以咁犀利,咁多人既比賽都可以搞得咁順暢,頭頭是道

因為有人幫我買三文治 lor
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-5 15:49 發表
7 j. V! b6 n& B& H因為有人幫我買三文治 lor
& c0 U# h* P# P
個三文治據聞好正咁

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 15:46 發表
. b) p# l' G8 O$ e$ Q6 V$ f( O; A0 e
投訴D人剩係睇你做果場....我地果場又冇人睇 6 V% c6 n8 x* ~
同埋投訴MAO兄點解可以咁犀利,咁多人既比賽都可以搞得咁順暢,頭頭是道
! H8 J1 m( g- R0 U% W& K/ d2 F- ]
( \  p! C* l  j1 d) S4 F9 @本身我做緊你地個場球證,
  K% P# T* Q8 [0 c$ l: m& |6 h2 b點知mao兄半路中途夾走我去做第二場,
5 n  z" t( @( y$ K' t唔關我事架!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 16:13 發表
9 O: E$ L1 n, X$ v4 x0 W+ J
$ m; ]; Q' G+ H- v. S- w3 [/ G* m$ n0 |
本身我做緊你地個場球證,. j) i; K+ N1 q4 k8 E
點知mao兄半路中途夾走我去做第二場,) ^6 B! U1 @/ V- y( ?
唔關我事架!!
. @0 A+ c1 W+ ~" V9 h0 z- S
所以要投訴囉

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 16:17 發表 & r! K* h% Z7 J0 R
2 ?+ \) W; f- H) J. W3 S" H
所以要投訴囉
- Z; K0 o5 Y8 C9 p6 f- w6 O# n

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 16:24 發表 7 d2 p# M3 U. r4 N% I

% a0 N+ l4 T6 D. U/ ]: r. H
2 t% S  Z& ^# r6 f
2 i5 _% u2 h0 m" X" j5 Q: V

發新話題