發新話題

【國慶盃】死亡之組

【國慶盃】死亡之組

俊一A,
5 l8 B8 J  z. g$ B三十男 A
$ H3 v" ]5 F: Q; ]; E9 c# e乒工廠 A
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

隊長球員球員球員球員
俊一球會 A梁俊豪嚴文焯賀方正顏嘉志梁灝程
乒工廠 A潘尚熙梁二仁馬嘉樂梁旭庭 
三十男 A黃瑞寧袁景倫雷家文古兆然 
香港乒乓網

乒工同三十男,上風喎

實力不相伯仲

打過先知
香港乒乓網

呢d嘢講唔埋
o( ^ (00) ^ )o

加油..三十....一定支持

支持俊一A

乜唔係星期六上晝十點半先至抽籤??!

你太耐無上網了. 請留意通告
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-2 00:41 發表 ) W4 F/ X! A# p; A; ~
你太耐無上網了. 請留意通告
6 C- Q5 c0 X( X$ C/ U

, U' B: z( B* ?! }. W: g' {' L我都無打,所以無睇. 只係王子星期二晚同我講, 話十點半抽籤o者!!+ i0 P' H# [- a4 [: X1 ^

. x9 }: B" a1 G  V$ d2 b不過抽唔抽都一樣. 打完快快手打邊爐算啦.

你地咁的陣容, 想早走都幾難. 我私下買左獨嬴 三十男A, 加 Place 三十男 B
香港乒乓網

回復 12# 的帖子

都係一場波o者. 個個都有機會贏

好睇啦呢次...

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-2 00:49 發表 ; F7 W9 ?1 K% D( z1 i, z1 p
你地咁的陣容, 想早走都幾難. 我私下買左獨嬴 三十男A, 加 Place 三十男 B
1 @( F2 c5 i$ r6 d. s4 Q
其實好悶.........

我支持俊一...俊一A既實力都幾平均,有梁 嚴 賀...再加上手感王ngankc  真係為球隊帶左好多手感
◆°`玻璃面具碎了後,人既心就表露無遺∮﹏∮
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

引用:
原帖由 威利多 於 2009-10-2 01:03 發表
0 u4 P* B  `% L$ [% C我支持俊一...俊一A既實力都幾平均,有梁 嚴 賀...再加上手感王ngankc  真係為球隊帶左好多手感
9 g+ u! \9 X/ o* O- v3 H! |
手感王嚴、顏 vs 手感王仁、馬......一定好好睇

引用:
原帖由 威利多 於 2009-10-2 01:03 發表 3 \0 g( D5 u1 e% R6 `; l+ l3 d
我支持俊一...俊一A既實力都幾平均,有梁 嚴 賀...再加上手感王ngankc  真係為球隊帶左好多手感
% z4 g- Z/ L+ T* k: m

4 x; l8 ~+ R* @4 K0 n我邊勿有手感呀  哥哥' p, m# Z% j! v7 q; S2 L3 G
你唔好蝦細路wo  xdd

引用:
原帖由 威利多 於 2009-10-2 01:03 發表 ( G8 y  J8 a* {, ^1 l( t8 r
$ I$ N9 C2 l6 ]2 i9 X2 G
程兄比人遺忘左....佢有無得出呢?
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-2 01:27 發表 $ i& o3 Q' s/ @5 b1 C8 S% S
8 s7 I1 N: k% |0 N$ L
手感王嚴、顏 vs 手感王仁、馬......一定好好睇
& ~: Z8 T( N# l0 a=o=

發新話題