發新話題

【雷蒙月賽】11月14日 (星期六) 7:00-11:00pm 深水步通洲街壁球室

join住先

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-10-2 00:49 發表
輝哥打, 最後一定係 輝哥大戰andysir既局面
我來學野咋.論壇ga月賽,最難打都應該系呢個.

引用:
原帖由 防弧王子 於 2009-10-2 01:16 發表
.最難打都應該系 rainbow 大戰輝哥
防弧王子,你打唔打?好想再同你打一場波.其實個個都難打,rainbow更唔使講,名師,佢d學生個個都系高徒

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-10-2 01:20 發表
bond兄d 長膠....好邪架特制ck531a
長膠十兄弟之一,知佢長膠打得好好

引用:
原帖由 防弧王子 於 2009-10-2 01:21 發表
唔打
可惜

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-2 10:58 發表

輝哥, 有機會同你交下手la..........
raymondsir,我期待左好耐啦,到時記得要手下留情啊

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-2 14:43 發表

你要讓我分呀.........
唔好玩啦,你成績好過我,我諗住來跟你學野而已

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-2 14:49 發表

果次係Fu  look o者!!  輝哥你就不同了, 有實力!!!!  我要好好向你學習!!
Fu  look都要有實力ga.點解你唔打gei?

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-2 14:59 發表

我緊係會打la, 要會一會你!!
原來系甘,甘我要操fit D,希望唔會輸得好難睇就當贏

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-2 15:03 發表

wowo......丁組月賽冠軍明顯地玩緊我...................
raymondsir,你的月賽甘多猛人,點敢玩啊?我好認真ga

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-2 15:14 發表

好........我都要認真練乒,  不要輸給你輸得太樣衰.........!!!
如果我唔夠你來,你要讓一下我,否則我會有陰影,唔敢再打你的月賽

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-2 15:27 發表

相信呢個情況都好難出現...........
這正是你高明之處

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-2 15:50 發表

這也不是, 因為我跟本不夠你來.............
你讓我就系

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-10-3 00:36 發表

高手讓分啦, 我驚小組都出唔到線呀
如果D高手讓分比你,甘佢地就出唔到線啦.我贊成,我都需要人地讓分比我

睇來要准備耳機啦

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-10-3 00:58 發表

壁球室使用功效顯著,耳機都振爆
如果系甘,就要幫你帶番個口罩先得,雖然重系可以比你draw,但可以明顯減弱功效

Raymond,實在唔好意思,今次我又要退出.好可惜,未能同甘多位好手切初,更可惜的 系未能向Raymond討教幾招.支持andysir繼續蟬聯 真系好事多磨

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-11-12 23:07 發表
又多一高手 ---- 粒仔輝!!!
可以再打真系好開心.多謝raymondsir!c u tomorrow

發新話題
最近訪問的版塊