發新話題

【雷蒙月賽】11月14日 (星期六) 7:00-11:00pm 深水步通洲街壁球室

我又想試下參加, 可以嗎?

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-2 10:58 發表

輝哥, 有機會同你交下手la..........
raymondsir,我期待左好耐啦,到時記得要手下留情啊

join

join

I want to join!

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-10-2 01:20 發表
bond兄d 長膠....好邪架特制ck531a
特制CK531A 像克力架,很脆很薄,十分不耐用,用幾次就要報銷了  暫時換了另一款長膠,Dawei 388D-1 bamboo,雖遠不及特制CK531A 邪,但耐用得多

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-2 01:23 發表

長膠十兄弟之一,知佢長膠打得好好
你用正貼好勁,完全

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-2 12:18 發表

raymondsir,我期待左好耐啦,到時記得要手下留情啊
你要讓我分呀.........

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-10-2 12:04 發表
我又想試下參加, 可以嗎?
welcome...

引用:
原帖由 rmak2222 於 2009-10-2 13:29 發表
join
welcome...

引用:
原帖由 johnnywai 於 2009-10-2 13:37 發表
join
welcome...

引用:
原帖由 半邊人 於 2009-10-2 13:45 發表
I want to join!
welcome....

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-2 14:43 發表

你要讓我分呀.........
唔好玩啦,你成績好過我,我諗住來跟你學野而已

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-2 14:46 發表

唔好玩啦,你成績好過我,我諗住來跟你學野而已
果次係Fu  look o者!!  輝哥你就不同了, 有實力!!!!  我要好好向你學習!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-2 14:49 發表

果次係Fu  look o者!!  輝哥你就不同了, 有實力!!!!  我要好好向你學習!!
Fu  look都要有實力ga.點解你唔打gei?

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-2 14:51 發表

Fu  look都要有實力ga.點解你唔打gei?
我緊係會打la, 要會一會你!!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-2 14:59 發表

我緊係會打la, 要會一會你!!
原來系甘,甘我要操fit D,希望唔會輸得好難睇就當贏

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-2 15:01 發表

原來系甘,甘我要操fit D,希望唔會輸得好難睇就當贏
wowo......丁組月賽冠軍明顯地玩緊我...................

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-2 15:03 發表

wowo......丁組月賽冠軍明顯地玩緊我...................
raymondsir,你的月賽甘多猛人,點敢玩啊?我好認真ga

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-10-2 15:11 發表

raymondsir,你的月賽甘多猛人,點敢玩啊?我好認真ga
好........我都要認真練乒,  不要輸給你輸得太樣衰.........!!!

發新話題