22 12
發新話題

【特別嗚謝】生日會

【特別嗚謝】生日會

多謝 華哥 比面參與我們論壇生日會, 一齊食西餅 (論壇太窮, 無錢買蛋糕) 比我地輪流合照, 及同我地打波

多謝 前港隊, 曾經世界最高排名 64 的球手 "馬龍生" 前輩同我地玩左半個下午, 龍哥你好好戲, 讓波讓到我地有時真是以為可以在你手上拿 3, 4 分.

多謝 名教練 羅佳佳 借出球館, 電視, 給我們玩足一個下午......下年你球館搬大d, 我地再攪大 d

最后多謝論壇四大美女比面出席光臨 , 我地仲 book 埋 BENZ 接近 600 的型號接她們到場 ga
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

yes~下年再搞大d

我地仲 book 埋 BENZ 接近 600 的型號接她們到場 ga

噤激

堅講, 我們有三架車接我們的貴賓到場. 其中一架是全新型號 Benz....
這架車用來接野田, AA and Yiu Yiu 架
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-28 14:08 發表
堅講, 我們有三架車接我們的貴賓到場. 其中一架是全新型號 Benz....
你話做靚女幾好呀~
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-28 13:58 發表
多謝 華哥 比面參與我們論壇生日會, 一齊食西餅 (論壇太窮, 無錢買蛋糕) 比我地輪流合照, 及同我地打波

多謝 前港隊, 曾經世界最高排名 64 的球手 "馬龍生" 前輩同我地玩左半個下午, 龍哥你好好戲, 讓波讓到我地 ...
我同佢打,第一場輸   3:11
         第二場輸  5:11  ( 未開局前 "馬龍生" 前輩話邊個可以撂到5分當贏  )
哈哈我竟然可以贏到前港隊 / 曾經世界最高排名 64 的球手

馬前輩我明年提名你做最佳演員
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

早知華哥去,我就唔打fun 0啦,佢系我嘔像來ga

引用:
原帖由 小過童 於 2009-9-28 14:20 發表

第二場輸  5:11  ( 未開局前 "馬龍生" 前輩話邊個可以撂到5分當贏  )
哈哈我竟然可以贏到前港隊 / 曾經世界最高排名 64 的球手

馬前輩我明年提名你做最佳演員; ...
實中啦

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-28 14:21 發表
早知華哥去,我就唔打fun 0啦,佢系我嘔像來ga
我都係甘話..仲之吾去做球証啦...

場面星光熠熠!

遺憾無得去=.=

引用:
原帖由 乒之仁 於 2009-9-28 15:24 發表
遺憾無得去=.=
何解你冇得去?????......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-28 14:08 發表
真係好鬼正呀!
仲有個靚仔司機cola車我地去呀!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-28 15:43 發表

真係好鬼正呀!
靚女真係有唔同既待遇

引用:
原帖由 小過童 於 2009-9-28 14:20 發表

馬前輩我明年提名你做最佳演員; ...
我仲惨, 3:11 and 4:11 only! 食西食到......

引用:
唔該唔好咁誇啦, 大佬!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-28 15:43 發表

真係好鬼正呀!
多謝誇獎啦野田妹妹!我都載你第二次啦!

你果日好似叫佢做 ee
香港乒乓網

是 wii
唔該 post 論壇 vs 華星菜果....謝謝你
香港乒乓網

22 12
發新話題