發新話題

恭喜粒仔輝成功奪取觀塘區比賽亞軍!!!!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:46 移動
多謝各位支持.其實比賽,除左實力之外,好講運氣,體現在抽簽抽得好唔好.今次區賽,相對來講,我支簽已經系上上簽,另外,紅生所提到的高手,win佢,系因為佢d波比較生,第一場打得好輕松,沒有熱身.而今日亦唔知點解,我唔食佢d發球.但win佢,其實我系好被動,如果佢准d,我就會輸.賽果有d爆冷.
再次多謝各位支持

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-28 02:14 發表
多謝各位支持.其實比賽,除左實力之外,好講運氣,體現在抽簽抽得好唔好.今次區賽,相對來講,我支簽已經系上上簽,另外,紅生所提到的高手,win佢,系因為佢d波比較生,第一場打得好輕松,沒有熱身.而今日亦唔知點解,我唔食佢d ...
運氣當然緊要,
但你嘅實力係無可置疑架,
恭喜輝哥!
o( ^ (00) ^ )o

多謝野田妹

輝哥好野!!!
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

恭喜哂......好波!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-27 23:38 發表

輝哥 昨天先 win 完我地的丁組月賽, 都話想win 波, 要打多d論壇比賽
我都想打多d,不過可惜冇時間打!
個度又比賽,呢度又比賽,又加上工作忙真係好難搞的

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-28 01:32 發表

阿喜,其實你都取到觀塘區第二名啦,我亦恭喜你
我個d係"look" 入去既,你係有實力打番來既!
你睇幾多fans 支持你!輝哥

恭喜!粒仔輝......

引用:
原帖由 ngankc 於 2009-9-27 23:21 發表
congratz !!
邊個甲組 ??
尤X海.....

我琴日都話你係泥囉獎架啦,congra.
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 至高境界 於 2009-9-28 08:10 發表
輝哥好野!!!
多謝你,好開心系月賽同你打波.

引用:
原帖由 44_66 於 2009-9-28 09:28 發表

贏波除左講實力 , 緊係靠運氣架啦 ... 呢樣不材最清楚 , 呢期成日都有運行   ... anyway 粒仔輝好波
46兄,你是公認的實力偶像派,何須靠運氣贏波?留番俾我啦

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2009-9-28 09:36 發表
恭喜哂......好波!!
多謝瑤瑤

引用:
原帖由 紅雙喜 於 2009-9-28 09:56 發表

我個d係"look" 入去既,你係有實力打番來既!
你睇幾多fans 支持你!輝哥
你無謂謙虛啦,講到打粒仔,現在你真系高我几班.真系打粒仔的天才,換轉來打,我未必可以系你果組贏到亞軍,下年冠軍系你的

引用:
原帖由 小閒 於 2009-9-28 09:59 發表
恭喜!粒仔輝......
多謝小閒,以后多d指導我.可惜你昨日你做裁判

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-9-28 11:12 發表
我琴日都話你係泥囉獎架啦,congra.
多謝brian,你下次努力啊

多謝亞俊.

引用:
原帖由 防弧王子 於 2009-9-28 01:34 發表
恭喜恭喜...............
多謝防弧王子,下次再搵你同阿ken打波

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-28 11:24 發表

你無謂謙虛啦,講到打粒仔,現在你真系高我几班.真系打粒仔的天才,換轉來打,我未必可以系你果組贏到亞軍,下年冠軍系你的
我都係講事實咋!我唔係天才,只不過打粒仔既年數比多你姐 (講到我好似老過輝哥) 哈!
好難囉 第一架,我次次都係二奶命既!冇你第既獎咁多!

發新話題