29 12
發新話題

恭喜粒仔輝成功奪取觀塘區比賽亞軍!!!!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:46 移動
引用:
原帖由 紅雙喜 於 2009-9-27 23:19 發表
恭喜哂,輝哥,取到觀塘區第二名!
連拍幾條友!其中一個甲組成員,都不幸敗輝哥手下!
真係犀利!
阿喜,其實你都取到觀塘區第二名啦,我亦恭喜你

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-27 23:35 發表
呀輝!! 我想喊呀!!!!
我以為今日冇幫你做場務,所以想喊tim 無論如何,最多謝的人系你.Thank you!

多謝melody,星期六系有流感,不過少左隻豬,驗過,放心.

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-27 23:38 發表

輝哥 昨天先 win 完我地的丁組月賽, 都話想win 波, 要打多d論壇比賽
無可否認,win左個比賽真系俾左我好大的信心.多謝貓哥.不過,想打多d論壇比賽亦唔系件容易的事,因為真系好快會爆,而且名額唔多.

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-9-28 00:58 發表
輝哥~ 無敵
wayne,我以你為目標,做真正的無敵風火倫

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-9-27 23:20 發表
恭喜恭喜...............
多謝raymondsir,有機會想去你ge月賽學野.

引用:
原帖由 ngankc 於 2009-9-27 23:21 發表
congratz !!
邊個甲組 ??
多謝ngankc

引用:
原帖由 samchtam 於 2009-9-27 23:21 發表
恭喜  
多謝samchtam

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2009-9-28 01:51 發表
輝哥好波好品,係大家的榜樣。衷心恭喜哂輝哥!
多謝garfield,對于你的贊賞,實在系慚愧.我會努力做到.

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-9-27 23:26 發表
輝哥好波呀!
多謝moon moon的支持.

引用:
原帖由 borkee 於 2009-9-27 23:26 發表
恭喜
多謝波記,你不但止好波,原來癡長膠都系高手,真系要向你請教

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-9-27 23:45 發表
輝哥係我偶像
打波打得好兼富有娛樂性的你先系我的偶像!

引用:
原帖由 天樂 於 2009-9-27 23:54 發表

百惜我打緊比賽,睇唔到輝哥比賽,錯過了
天樂,今日場波你輸得好可惜,其實你系有機會ga

多謝各位支持.其實比賽,除左實力之外,好講運氣,體現在抽簽抽得好唔好.今次區賽,相對來講,我支簽已經系上上簽,另外,紅生所提到的高手,win佢,系因為佢d波比較生,第一場打得好輕松,沒有熱身.而今日亦唔知點解,我唔食佢d發球.但win佢,其實我系好被動,如果佢准d,我就會輸.賽果有d爆冷.
再次多謝各位支持

多謝野田妹

引用:
原帖由 至高境界 於 2009-9-28 08:10 發表
輝哥好野!!!
多謝你,好開心系月賽同你打波.

引用:
原帖由 44_66 於 2009-9-28 09:28 發表

贏波除左講實力 , 緊係靠運氣架啦 ... 呢樣不材最清楚 , 呢期成日都有運行   ... anyway 粒仔輝好波
46兄,你是公認的實力偶像派,何須靠運氣贏波?留番俾我啦

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2009-9-28 09:36 發表
恭喜哂......好波!!
多謝瑤瑤

引用:
原帖由 紅雙喜 於 2009-9-28 09:56 發表

我個d係"look" 入去既,你係有實力打番來既!
你睇幾多fans 支持你!輝哥
你無謂謙虛啦,講到打粒仔,現在你真系高我几班.真系打粒仔的天才,換轉來打,我未必可以系你果組贏到亞軍,下年冠軍系你的

引用:
原帖由 小閒 於 2009-9-28 09:59 發表
恭喜!粒仔輝......
多謝小閒,以后多d指導我.可惜你昨日你做裁判

29 12
發新話題