發新話題

【成績公佈】2009 丁組月賽

引用:
原帖由 borkee 於 2009-9-27 01:40 發表

預埋我呀!
我都要落黎搵食呀!
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-28 02:22 發表
多謝各位,其實系因為我未對d高手,所以先可以爆冷,如果對到富仔同阿瑋,就空多吉少啦.
我都高...不過係個名...俾你板板拍薑咁拍, 啪啪聲其實都好好聽wor

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-28 02:34 發表

我都打得好開心呀,
又可以識到BORKEE同至高境界!
咁唔怪得你有病啦.....
野田妹妹(睇你個樣都知你係細路女啦 ) 我都有幸見到你嘅英姿呀...你同天佑嗰埸...勁搞笑呀

引用:
原帖由 melody 於 2009-9-27 10:25 發表 [img]http://hkttf.com/im\"\" ages/common/back.gif[/img]
恭喜輝哥
恭喜氣寒西北
粒仔輝2:0 KO 我, 氣寒我之前同佢打咁多次都輸...兩個都要去"丙"

Melody 都打得好好呀

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-28 17:31 發表

你都話無同我打過,
咁我點會draw過你呢??
你 Draw 震天下, 我隔幾張枱都俾你 draw 爆啦

引用:
原帖由 borkee 於 2009-9-29 22:48 發表

你走又唔出聲,搞到至高境界等到你生哂禽蟧絲網!要勞煩我同佢
最初以為你去咗”擺堆", 耐啲以為你便秘, 再耐啲以為你跌咗落屎坑, 最後被沖走了

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-30 14:07 發表

你同borkee真係好鬼攪笑....
你依家聽就覺得好笑, 你都唔知我當時不知幾咁蕉急

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-1 00:43 發表

啲"蕉"有幾急呀??
你幾時變咗咸田妹

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-1 15:14 發表

你唔好誤會呀,
我只係問你有幾急咋!!
講笑咋! 成個乒壇都知你正氣啦

發新話題