118 123456
發新話題

【網友分享】球品是不是要教呢?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-28 17:49 發表

防兄記性原來不太好, 最近一次同你在百0了打, 你好似 3:0 ko 我. 不過三局加埋我好似過左 11分
貓仔的記性很好, 但理解能力(或我地表達能力)....其實我意思係話如果.............

引用:
原帖由 威利多 於 2009-9-28 20:21 發表
打波以來,真的很高興認識您、防sir、葉sir、陰柔小子......希望大家可以珍惜這份友情。
看不出啊! 叫了你不要打成人組.....現在我無機會入決賽.....

引用:
原帖由 小過童 於 2009-9-28 17:28 發表

我寶達有個街坊人人都叫佢做 ( 防守王 ) .......死火!唔知正牌防兄有無將個名注冊呢
我地個個街坊都好 like 同佢打,我就一定 mark 住佢唔比佢走 ( 需然輸多贏少 ),佢既打法同防兄隊友一 ...
漏左唔記得回返你添!!! 我叫防守王......講左千幾次啦, 係足球場上既花朵!!! 打乒乓波我係強攻嫁!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2009-9-28 23:53 發表

貢汝洗唔洗改番個在乒乓塲上啱既花朵
無乜所為啦. 最緊要係叫慣叫熟....算哪. 都係一句

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-28 17:20 發表
大家留意下7:19-7:31...
放高球放到咁高, 唔知算唔算無品

9QAzrfYsD9w
他是被逼的!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 雪清風 於 2009-9-29 21:13 發表

原來汝好矛用呢, 汝
我享受輸波的樂趣 遲d要改名做........輸波童

ps : 打親都輸,會唔會有一日無人願意同我打架

最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

犀利, 起初咁帶火爆o既起題, 而家變咗咁風趣!

火爆乃因為當事人有怨氣. 所以就會淒慘一點. 這個真的是 "針唔吉到肉唔知痛" 及 "公說公, 婆說婆"

但我們一眾波友都明白到, 打波都是求開心, 不是求氣.

引用:
原帖由 雪清風 於 2009-9-30 12:25 發表

吾都唔夠汝秋  吾要享受輸波的樂趣
但我又唔夠你揪喎?

引用:
原帖由 防守王 於 2009-9-30 08:02 發表
火爆乃因為當事人有怨氣. 所以就會淒慘一點. 這個真的是 "針唔吉到肉唔知痛" 及 "公說公, 婆說婆"

但我們一眾波友都明白到, 打波都是求開心, 不是求氣.
防守王生有道理!

[quote]原帖由 borkee 於 2009-9-28 18:46 發表

其實唔係放高球 問題,係態度呀!
太陽一矢中的!

看完咁多post完全同意係態度問題,前排阿仔好難得同1個佢仰慕已久的小球手(12歲倒啦)打分,點知第1球就接唔到佢ge發球,跟住個對手就完全開1d唔認真ge波,阿仔停落來同佢講你認真d啦,點知對手仲係咁,跟住阿仔就求其亂打完成比賽,事後我捉住阿仔來鬧做物唔認真打波?阿仔話佢咁唔認真打唔打都罷,但我都係同阿仔講就萛佢咁你都要認真同佢打如果你都係咁求其咁同佢有物分別? 好多小朋友仲未知 "天外有天,人上有人"呀,俾佢地輸下波未必係壞事

Luban's father

引用:
原帖由 Luban 於 2009-9-30 13:32 發表
[quote]原帖由 borkee 於 2009-9-28 18:46 發表

太陽一矢中的!

看完咁多post完全同意係態度問題,前排阿仔好難得同1個佢仰慕已久 ...
小朋友細細個就要教,
支持你!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 小過童 於 2009-9-30 10:11 發表

我享受輸波的樂趣 遲d要改名做........輸波童

ps : 打親都輸,會唔會有蕉一日無人願意同我打架
我實同你打,
我想有返勝利既滿足感...

引用:
原帖由 Luban 於 2009-9-30 13:32 發表

太陽一矢中的!

看完咁多post完全同意係態度問題,前排阿仔好難得同1個佢仰慕已久 ...
對手唔認真,你就更加要認真,因為如果自己都唔認真的話,即係唔尊重自己!

引用:
原帖由 borkee 於 2009-9-30 14:12 發表

對手唔認真,你就更加要認真,因為如果自己都唔認真的話,即係唔尊重自己!
所以你對我時永遠都好認真, 一定有一兩球打波個直飛我個頭.......

老實又咁講既, 如果比對住個唔多識打波既人, 你真係好難認真.

引用:
原帖由 防守王 於 2009-9-30 18:29 發表

所以你對我時永遠都好認真, 一定有一兩球打波個直飛我個頭.......

老實又咁講既, 如果比對住個唔多識打波既人, 你真係好難認真.
中頭獎唔好咩?

引用:
原帖由 雪清風 於 2009-9-30 23:03 發表

佢冇有打假波
佢無!

引用:
原帖由 防守王 於 2009-9-27 01:51 發表

有時好難講嫁. 我今日又對過一個小朋友. 我自己感覺係: 佢以為自己係球星! 全程黑口黑面. 當然我我二零贏左. 我唔會扮謙虛話好彩, 我係贏就係贏. 不過小朋友握手時好求其, 招呼亦無. 真係唔知而家小朋友既球品.. ...
佢高你幾班,同你比賽,無引,黑面係內心的反映.
輸比你d低班馬,更唔服,同你握手,已經比面你.
小兒科心理學

118 123456
發新話題