發新話題

【網友分享】球品是不是要教呢?

引用:
原帖由 ra715a 於 2009-9-28 17:32 發表
野田小姐:希望妳的手傷無礙,沒有影響到打球。
多謝妳對小兒的誇獎!好興幸他有一位好的啓蒙教練,不單教他打球,還時常提點他作為一個球員應有的品行和態度,無論勝負也不能失丟風度。小兒在那塲比&# ...
你地幾位小朋友....先唔計技術,態度真的很好,不論勝負,都不驕傲散漫.....
所以我都打得好開心

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-28 17:46 發表
昨天我地一班波友同馬龍生教練打波
坦白講我地同馬教練打波的技術真的相差十萬九千里
但他沒有半點囂張, 亦沒有看不起我們,
多多少少他都有留手, 但又唔會唔認真. 果真是高人
系呀系呀、我打到剩反半條老命灘系 sofa 的時候 ,佢望住我兼一副老頑童的模樣,
對住我講系咪唔順,出去再砌過...........( 我頂唔順啦! )反工都無貢辛苦
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-28 17:57 發表

你睇到真係好呀,
我真係好衷心想讚下你仔仔呀!
仲有佢真係好可愛, 我差d忍唔住想錫佢一啖呀!!
當然我都知蔡sir係一個好教練啦!!!
希望有機會用我最好狀態再同佢切磋切磋....
好彩你仔仔走得快,如果唔係可能會有童年陰影
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-28 18:04 發表

咩意思先

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-28 17:57 發表

你睇到真係好呀,
我真係好衷心想讚下你仔仔呀!
仲有佢真係好可愛, 我差d忍唔住想錫佢一啖呀!!
當然我都知蔡sir係一個好教練啦!!!
希望有機會用我最好狀態再同佢切磋切磋....
我都好可愛嫁(你就當我提早老人痴傻啦) 你又會唔會差d忍唔住嫁? 我個面系咪紅左
最新乒器...........................................

引用:
原帖由 小過童 於 2009-9-28 18:09 發表

我都好可愛嫁(你就當我提早老人痴傻啦) 你又會唔會差d忍唔住嫁?liness" /> 我個面系咪紅左
你真係好可愛架!我同野田和至高有段時間係講緊你!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 小過童 於 2009-9-28 17:42 發表

我們作為家長的、球員的,期望能認識這位網友、家長,向他/她學習學習。( HKTTF 網友系有風度、有內涵的 )liness" />
我都好想認識呀!

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-9-28 18:00 發表

你地幾位小朋友....先唔計技術,態度真的很好,不論勝負,都不驕傲散漫.....
所以我都打得好開心liness" />
其實唔係放高球嘅問題,係態度呀!
太陽一矢中的!

引用:
原帖由 borkee 於 2009-9-28 18:38 發表

你真係好可愛架!我同野田和至高有段時間係講緊你!
有d 貢既事,離個傻伯伯做錯咩事 講我乜好野 ( 凡事向正面好D )

引用:
原帖由 小過童 於 2009-9-28 18:47 發表

有d 貢既事,離個傻伯伯做錯咩事 講我乜好野 ( 凡事向正面好D )
大家都好冧你囉!

引用:
原帖由 borkee 於 2009-9-28 18:50 發表

大家都好冧你囉!
今晚一定好好訓

回復 32# 的帖子

打波以來,真的很高興認識您、防sir、葉sir、陰柔小子......希望大家可以珍惜這份友情。
◆°`玻璃面具碎了後,人既心就表露無遺∮﹏∮
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

引用:
原帖由 威利多 於 2009-9-28 20:21 發表
打波以來,真的很高興認識您、防sir、葉sir、陰柔小子......希望大家可以珍惜這份友情。liness" />
一定!一定!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-28 18:04 發表

你依家算點呀?
我係真心架!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 小過童 於 2009-9-28 18:09 發表

我都好可愛嫁(你就當我提早老人痴傻啦) 你又會唔會差d忍唔住嫁? 我個面系咪紅左
其實你都真係幾可愛...

引用:
原帖由 小過童 於 2009-9-28 18:47 發表

講你好靚仔!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-28 21:52 發表

你依家算點呀?
我係真心架!
捉住佢黎咬喇

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-9-28 21:54 發表

捉住佢黎咬喇
我唔係狗呀....