75 1234
發新話題

【大吉月賽】 10月10日 2:00-6:00pm 荔景體育館

【大吉月賽】 10月10日 2:00-6:00pm 荔景體育館

活動資料
日期 : 10月10日
時間 : 2:00-6:00pm (4 小時)
各額 : 16
費用 : HK$80/隊

賽制 : 兩人為一組,分兩組進行循環
          小組賽以單雙單形式進行比賽;
          四強會選用單單雙單單形式舉行

奬品:
冠軍:超市禮卷100元
亞軍:Stiga板套x2
季軍:Yasaka Zap 黑色x2

地點 :荔景體育館[已Book場]

Remark :
1) 所有新參加者請留電話
2) 所有參加者需在比賽前一週在 Forum 再 Re-Confirm 能否出席
3) 若臨時不能參加者, 請在比賽前一星期網上留言或 PM 本人. 以便位置給其它網友
4.) 請參賽者以團體式進行Re-Confirm.不要個別向別人提出Confirm

1.大吉+vr1717[confirm]
2.太陽+野田[confirm]
3.健健康康+Ray[confirm]
4.Fatguy + sum [confirm]
5.007+46 [confirm]
6.陳梓俊+何文瀚[confirm]
7.陳天雋+黎智軒[confirm]
8.小吉+微積分[confirm]

後備:
1.
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

留住位先..人名墀D比你.....thx

Please note that HKTTA Male Grade 3 Group Competition will commence on 17 Oct 09.

引用:
原帖由 hcgppg 於 2009-9-22 17:02 發表
Please note that HKTTA Male Grade 3 Group Competition will commence on 17 Oct 09.

多謝提醒
咁小弟改為初定10月10日  以Book左場為準
thz

p.s (唔小心禁錯左編輯,sor) (本身想禁引用)

46 and I would like to join, thanks!

46 and I would like to join, thanks!

Okay 收到

請幫小弟預留兩隊 謝謝
1. 陳沛樂+何文瀚
2. 陳天雋+黎智軒

雙十節,好日子

要好好控制時間啊~因為16隊團體賽仲要大循環得4個鐘好"蚊"...

引用:
原帖由 exepatrick 於 2009-9-22 18:28 發表
請幫小弟預留兩隊 謝謝
1. 陳沛樂+何文瀚
2. 陳天雋+黎智軒
Okay.沒問題
引用:
原帖由 logtincom 於 2009-9-22 18:56 發表
雙十節,好日子

要好好控制時間啊~因為16隊團體賽仲要大循環得4個鐘好"蚊"...

知道 小弟會諗更多方法去令是次比賽更完善

太陽之子+野田妹...
thx

小閒+candy 多謝!

andysir+沙塵超,thx

要幫手就出聲啦!
o( ^ (00) ^ )o

我加Ray報名!^^

謝謝您!^^
一個十分愛父、主、聖靈的人!^^

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-23 22:16 發表
要幫手就出聲啦!
佢出左聲架la....依家一齊諗緊

引用:
原帖由 andysir 於 2009-9-23 19:55 發表
andysir+沙塵超,thx
超強組合

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-9-23 23:42 發表

佢出左聲架la....依家一齊諗緊
咁佢有你得啦!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-24 11:18 發表

咁佢有你得啦!
我會係佢背後,頂住佢個虎背熊腰

75 1234