發新話題

【丁組月賽】9月26日 (六) 4:00-8:00pm 歌和老街

Join if there is any seat!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-9-8 13:55 發表

家姐, 你退出呀??我仲諗住一看你的風采添...........
哈哈, 你幾時有空一齊打波先, 我o個晚都係歌街, 之不過打乒超聯only

引用:
原帖由 家姐 於 2009-9-8 18:49 發表

哈哈, 你幾時有空一齊打波先, 我o個晚都係歌街, 之不過打乒超聯only
oh....icic!!!!

果日我有時間, 我係丁丁, 如有位剩的話, 我想 JOIN 呀, 謝謝!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-8-25 17:01 發表
出左 post 兩小時姐. 唔洗咁快報名 ......

以下人仕, 唔該你 check 下你是否丁  (不計香港杯分數)

1) 天樂
2) 亞瑋
3) 氣寒
4) 野田 ....你乙左未 ?
5) melody.....你都係丙 ?  唔係掛
2,3不止丁組實力

貓兄,請取消我的名字,把機會給其他網友參加,謝謝~~

引用:
原帖由 天樂 於 2009-9-11 10:20 發表
貓兄,請取消我的名字,把機會給其他網友參加,謝謝~~
不管你是什麼實力, 現在你排名是丁組便可以打
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

cfm
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

CONFIRM!
o( ^ (00) ^ )o

confirm if seat available.

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-9-11 16:46 發表

多多子教
玩野咩?
實俾你抄啦....
o( ^ (00) ^ )o

確呀 !

Confirm
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

貓兄確認下天樂係唔得閒 定 因為丁丁問題...
一陣有誤會就唔好了!!!

confirm

到................
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

i join !
謝謝您!^^
一個十分愛父、主、聖靈的人!^^

發新話題
最近訪問的版塊