發新話題

【丁組月賽】9月26日 (六) 4:00-8:00pm 歌和老街

join plz

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-8-25 17:01 發表
出左 post 兩小時姐. 唔洗咁快報名 ......

以下人仕, 唔該你 check 下你是否丁  (不計香港杯分數)

1) 天樂
2) 亞瑋
3) 氣寒
4) 野田 ....你乙左未 ?
5) melody.....你都係丙 ?  唔係掛
我係丁組....得七十幾分.......

改期【丁組月賽】9月26日 (六) 4:00-8:00pm 歌和老街

已報名的朋友會優先參加.
但因日期與 Raymondsir 的比賽相撞.
所以 9 月26 日 的月賽會取消.
詳細日子, 儘快公佈
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

ok.

明白!!!!!!!!!!!!

知道了

引用:
原帖由 家姐 於 2009-8-25 17:46 發表

你兩個衰人, 我想架, 我爬極都上唔到乙組, 都唔知喊左幾多晚 仲提起我d傷心事, 無陰公
咁係因為個陣野田未搣妳嘛....佢搣左你,應用上到乙組了....

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-8-25 17:53 發表

你都覺呀呢!
咪玩

引用:
原帖由 melody 於 2009-8-25 17:55 發表
斷........山

收到!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

改咗期唔知打唔打到添?不過應該唔會撞丙團呱???

Noted

收到了

明日了
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

波記和至高境界將會準時出席

引用:
原帖由 jasonkyy 於 25-8-2009 17:58 發表
Jion the game.  
Sorry I would not join the game.

join for waiting list,thx,

人數是否會減至 16人 以及 5:00-8:00pm??/

【丁組月賽】9月26日 (六) 4:00-8:00pm 歌和老街

4 hours
20 peoples
5 人一組
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題
最近訪問的版塊