發新話題

【大埔區】44_66 險輸"甲組" 3:4 得亞軍

【大埔區】44_66 險輸"甲組" 3:4 得亞軍

MC 組冠軍 : 古 Sir
MC 組亞軍 : 44_66

冠軍戰由 44_66 vs 古sir. 坦白說賽前我以為古sir 會 4:0 ko 丁組的44_66.
點知 44_66 先直落 win 古sir 3:2......可惜冠軍戰是打 7 局 4.....在第六局
46 head 緊 10:9 ....最后輸 deduce.
終於要打最后一局, 全塲焦點都在 44_66 vs 古sir.....最后甲組始終是甲組
古sir 無論在技術及心理質素都勝一點, 最后以 4:3 勝出

MD
弓起我的親密隊友 hoi 得冠軍
弓起 Draw 仔亞軍  

另一組 M? 組
黃啓森得冠軍
友壇布仔亞軍
季軍好似是乒域歡樂

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

打 Taipo 真好, 有奬盃又有自助餐吃...下年我都想打 Taipo
香港乒乓網

引用:
原帖由 bond 於 2009-9-20 22:11 發表
46 好勁! 看來下年佢應該可以升上乙組了
你都好勁 la Bond 哥...可以 KO 今年丁組冠軍
香港乒乓網

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-9-20 22:12 發表
有自助餐 ?有咁好架咩?琴日九龍城發覺自己果過個牌個個都一樣大細  又冇盃,差咁遠架,恭喜各位得獎者
喂, 你昨天打什麼組ar, 是否冠軍定亞軍 ar ?
香港乒乓網

殿軍又是四大"佳" 空
香港乒乓網

論壇咁多人有奬....點寫得咁多.
香港乒乓網

引用:
原帖由 phantasy 於 2009-9-20 22:48 發表
46,,你果日放飛機冇來睇我同Draw仔打雙打
不過都恭喜你
phantasy 如果想我幫你 ban 佢 IP 你即管出聲, 再鞕c三日仲得
香港乒乓網

引用:
原帖由 james007 於 2009-9-20 22:52 發表

You want to fly me already la???  
唔 la. 我 plan 左夾 PUN 少. 你夾七哥 la
今時今日我怕 夾 46 唔起. 話晒都有個杯. 又是丁組殿軍. 仲要是論壇之草
香港乒乓網

draw 仔 win 單打又win 傷打...是否多了一張自助餐票
如果唔介意我願意要左去
香港乒乓網

野田妹妹, 我可唔可以同你去吃自助餐......如果你唔得閒, 你比飛我自己去都得 ga
香港乒乓網

引用:
原帖由 bond 於 2009-9-20 22:55 發表

ha! 最近拿到塊Palio 特製CK531A, 仿Dr.Neubeaur Super Block 的,十分邪
不過最大因素係比賽場地樓底唔夠高,有時出現高球,我很多時扣殺殺唔死佢,佢手感很好,防守又很穩,若然不是樓底唔夠高,及地方再大兩尺,情況 ...
亞 bond 的長膠已經爐火純青. 若46 同他打應該也是下風波.
香港乒乓網

引用:
原帖由 家姐 於 2009-9-20 23:03 發表

怪不知你要win第2啦, 原來你想要進步空間, 預祝你下區凱旋回歸
咁大個人話第一次, 有無人信先
香港乒乓網

發新話題