發新話題

【大埔區】44_66 險輸"甲組" 3:4 得亞軍

都好勁啦..打得,,古先生的確難打.所以你絕對唔嘢少....哈哈!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-20 23:01 發表
野田妹妹, 我可唔可以同你去吃自助餐......如果你唔得閒, 你比飛我自己去都得 ga
咁多個你唔問係問我?
你有三文治小姐咪得囉!
o( ^ (00) ^ )o

今日見住46差d爆甲,
睇到我個心都跳出嚟咁滯,
真係有甲組波呀!
之後好多謝你同老佛爺打完波都唔走住撐我場!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-21 02:21 發表
今日見住46差d爆甲,
睇到我個心都跳出嚟咁滯,
真係有甲組波呀!
之後好多謝你同老佛爺打完波都唔走住撐我場!
你都打到我心都跳埋出黎 好彩最尾都咬得住

46,我今日遲左入黎睇你,真係太可惜啦

恭喜46~

我今年都卒之可以o係本區單打拎到盃啦..可以一齊食buffet嘻嘻

回復 1# 的帖子

"44_66 先直落 win 古sir 3:2......可惜冠軍戰是打 7 局 4.....在第六局
46 head 緊 10:9 ....最后輸 deduce. "
勁呀!!!  恭喜!!!  你愈來愈強呀!!!!
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

恭喜...46哥...

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-9-21 02:32 發表

你都打到我心都跳埋出黎 好彩最尾都咬得住
多謝你鬧醒我啫!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-9-21 09:29 發表

汝場波都睇到我個心差 d jump 埋出黎啦
因為我出咗draw之神功啫!

引用:
原帖由 牙龜 於 2009-9-21 10:42 發表
恭喜46~

我今年都卒之可以o係本區單打拎到盃啦..可以一齊食buffet嘻嘻
可以約埋一齊...

發新話題