發新話題

【大埔區】44_66 險輸"甲組" 3:4 得亞軍

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-20 21:53 發表
MC 組冠軍 : 古 Sir
MC 組亞軍 : 44_66

冠軍戰由 44_66 vs 古sir. 坦白說賽前我以為古sir 會 4:0 ko 丁組的44_66.
點知 44_66 先直落 win 古sir 3:2......可惜冠軍戰是打 7 局 4.....在第六局
46 head 緊 10 ...
46兄猛..

引用:
原帖由 44_66 於 2009-9-20 23:00 發表

特製野 ..... 勁喎
唉! 發現中間甩了一粒 ,幸好我拿到5塊,還可邪多一段時間, 用晒就冇

引用:
原帖由 44_66 於 2009-9-20 22:54 發表

師傅 .... 劣徒吾想刁汝假 多謝師傅
You cannot 刁 me ge....I 刁 you la....

引用:
原帖由 44_66 於 2009-9-20 23:10 發表

sorry , 46 係 下下下下 瘋波呀
太謙了! 你板發球勁屈機

引用:
原帖由 bond 於 2009-9-20 23:08 發表

可能我一時時的,唔似你唔穩定,我又太急,不時輸無謂分,如發球失誤...
I am lucky I didn't have to play against Bond Hing today.....

恭喜draw仔!!!!恭喜4466~~~~
很光榮的一戰~~

恭喜! 睇嚟 46 好快可以升上格早

46每次都帶俾我地好大的驚喜,除左佢所講的付6之外,其實實力先系決定性因素.恭喜46兄,你好勁啊

六爺超勁, 幾乎 KO 甲組, 攞埋亞軍, 無得頂呀!!!

46恭喜晒

四哥真係越黎越勁

恭喜46

恭喜你..46兄. 好勁喎!

發新話題