發新話題

【大埔區】44_66 險輸"甲組" 3:4 得亞軍

引用:
原帖由 44_66 於 2009-9-20 22:27 發表

bond 哥剛剛 贏左 件超硬野 ( 不材成日都輸比許的 ) , 要上 都汝上先啦 , 還望bond兄指點下 長膠之奧秘
我都要呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

恭喜46哥哥!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-20 22:53 發表

phantasy 如果想我幫你 ban 佢 IP 你即管出聲, 再鞕c三日仲得
咁嚴重!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

野田妹妹, 我可唔可以同你去吃自助餐......如果你唔得閒, 你比飛我自己去都得 ga
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 bond 於 2009-9-20 22:55 發表

ha! 最近拿到塊Palio 特製CK531A, 仿Dr.Neubeaur Super Block 的,十分邪
不過最大因素係比賽場地樓底唔夠高,有時出現高球,我很多時扣殺殺唔死佢,佢手感很好,防守又很穩,若然不是樓底唔夠高,及地方再大兩尺,情況 ...
亞 bond 的長膠已經爐火純青. 若46 同他打應該也是下風波.
香港乒乓網

恭喜4哥

引用:
原帖由 44_66 於 2009-9-20 22:59 發表

多謝家姐 , 我第一次咋
怪不知你要win第2啦, 原來你想要進步空間, 預祝你下區凱旋回歸

引用:
原帖由 家姐 於 2009-9-20 23:03 發表

怪不知你要win第2啦, 原來你想要進步空間, 預祝你下區凱旋回歸
咁大個人話第一次, 有無人信先
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-20 23:02 發表

亞 bond 的長膠已經爐火純青. 若46 同他打應該也是下風波.
可能我一時時的,唔似你咁穩定,我又太急,不時輸無謂分,如發球失誤...

恭喜46兄

引用:
原帖由 44_66 於 2009-9-20 22:24 發表

布仔 果d 好鬼勁 , 如果我打許地果組 , 我一定一早就出局 , 所以我都覺得 聰聰 拎冠軍好勁
係呀! 我老友把歌聲都好鬼勁!不過對註我佢唔錦出一粒聲! 我唔算好勁! 只是係好彩!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-20 23:05 發表

咁大個人話第一次, 有無人信先
可能佢指今日第1次呢

發新話題