發新話題

【乒工廠】: 12月9日 (星期日) 3:00 - 7:00pm 乒工廠訓練日 九龍公園(完)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-5 00:39 發表

johnny係姆明, 唔係掛..
又臭又濕的姆明:lol
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 fanlam13 於 2007-12-5 01:12 發表
I join 3-7.OK 嗎?
ok... if we have other member want to join... i will give the space to them first..!!

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-5 14:01 發表

ok... if we have other member want to join... i will give the space to them first..!!
OK.:victory:

咁我算唔算新人:lol

引用:
原帖由 aa5436 於 5-12-2007 18:07 發表
aa小姐你又join??

我想問練波個時 ,
有冇人從旁指點下d動作呢???
事因中台唔難 質素上升難.....:L
如果有我想來試下

引用:
原帖由 Joe 於 2007-12-5 22:51 發表
我想問練波個時 ,
有冇人從旁指點下d動作呢???
事因中台唔難 質素上升難.....:L
如果有我想來試下
我地大家係會亙相指點的!!!:)

我係新人+新手
咁我來打5-7跟你們實戰較勁吧 may I?
但5-7個時每張台大約幾多人 ??
我怕等好耐因為我通常一場拎得一兩分JA
我PM你留CONTACT 吧

引用:
原帖由 Joe 於 2007-12-6 00:39 發表
我係新人+新手
咁我來打5-7跟你們實戰較勁吧 may I?
但5-7個時每張台大約幾多人 ??
我怕等好耐因為我通常一場拎得一兩分JA
我PM你留CONTACT 吧
放心!!!我地有5張台,仲可以加!!!!!!!!:)

新人只可參與5 - 7pm時段
我打呢個時段ar , pls + 我:handshake
本帖最近評分記錄

主席

我要苦練:@

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-6 11:00 發表
主席

我要苦練:@  
Then you can join us the coming Chinese Training Lesson on 8 Dec. :lol

引用:
原帖由 Topgun 於 6-12-2007 14:06 發表

Then you can join us the coming Chinese Training Lesson on 8 Dec. :lol
那天因為有時, 原先我都想加入, 但檔期唔啱...........好失望
唯有等下次:'(

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-5 18:07 發表
算呀!! 妳未正式加入呀!!!!:lol

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-5 18:11 發表

aa小姐你又join??
我星期日有事唔黎得.........:(

i come.........
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-6 21:47 發表

我星期日有事唔黎得.........:(
我終於都開左個 account 啦.....
可惜成日都見你唔到.......你出多d 黎啦....唔好dump 底我一個.....
我好掛住你

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-7 02:09 發表

我終於都開左個 account 啦.....
可惜成日都見你唔到.......你出多d 黎啦....唔好dump 底我一個.....
我好掛住你

璐??
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2007-12-7 02:32 發表

璐??
咩意思呢? 唔明解 ! :o

發新話題