發新話題

(對賽表)觀塘區乒乓球分齡賽對賽表已出.........

袁X倫,練X銘係甲組.
沖爆超

引用:
原帖由 hkchiuhk 於 2009-9-22 22:56 發表
袁X倫,練X銘係甲組.
練X銘:丙組

引用:
原帖由 jack 於 2009-9-21 20:47 發表

超級老餅組, 有三個人都聽過既, 一個叫梁X聲 (我朋友), 一個叫袁X倫 (好似甲組), 一個叫練X銘(唔知係咪甲組)
仲有黃偉強.陳振輝等..好多高手打..抽吾到依區...真係激死...

引用:
原帖由 小閒 於 2009-9-23 20:37 發表

仲有黃偉強.陳振輝等..好多高手打..抽吾到依區...真係激死...
你抽到咪又多個高手囉, 我個個區都抽唔到, 依個本區先得, 後期果 D 區都費事抽喇
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 小閒 於 2009-9-23 20:37 發表

你抽到咪又多個高手囉, 我個個區都抽唔到, 依個本區先得, 後期果 D 區都費事抽喇
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-9-23 21:08 發表

我今年都係中左1區單打.1區混雙

我今中左一區雙打!而且仲拎咪獎添!一矢中的!哈哈
今次本區又中!不過呢個星期完全未打過波!到時都唔知點死丫!

引用:
原帖由 紅雙喜 於 2009-9-24 10:12 發表
我今中左一區雙打!而且仲拎咪獎添!一矢中的!哈哈
今次本區又中!不過呢個星期完全未打過波!到時都唔知點死丫!
真叻仔 ....未打天才波....

今日開始打.................................

發新話題
最近訪問的版塊