發新話題

(對賽表)觀塘區乒乓球分齡賽對賽表已出.........

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-9-19 11:24 發表

MG
咁好彩... 駛吾駛特訓下... 找不到.... 甲組是誰呀????

紅雙喜幾時打番場波先......好久無跟你較量.....

引用:
原帖由 小閒 於 2009-9-19 11:51 發表
紅雙喜幾時打番場波先......好久無跟你較量.....
咪玩啦!我邊夠你打丫!

紅雙喜幾時出來拍爆我....????.......傳聞你改了打老粒......?????
沖爆超

各位對邊個呀?
我成張對賽表 d 名都唔多識既
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-9-20 20:37 發表
各位對邊個呀?
哥哥你邊一組! 可唔可以講比我知,我可能會知道呀!

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-9-20 23:18 發表

md.........

引用:
原帖由 jack 於 2009-9-20 20:37 發表
各位對邊個呀?
md..咁岩.metoo

引用:
原帖由 小閒 於 2009-9-19 11:38 發表

咁好彩... 駛吾駛特訓下... 找不到.... 甲組是誰呀????
容?濤~
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-9-21 15:54 發表

容?濤~
我被你氣死. ....容X濤邊係甲組......只係乙組嗎.... 爆他吧..brian我支持你

引用:
原帖由 將軍乒聯 於 2009-9-21 15:36 發表

md..咁岩.metoo
係唔係jack哥哥對你呀? 係md排幾多號呀!

引用:
原帖由 小閒 於 2009-9-21 16:05 發表

我被你氣死. ....容X濤邊係甲組......只係乙組嗎.... 爆他吧..brian我支持你
brian1115我支持你! 上!  爆他吧!!!!! 加油! 加油!

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-9-21 16:17 發表

係唔係jack哥哥對你呀? 係md排幾多號呀!
唔知喎..我上線囉
!!

引用:

jack哥哥....係MC...我攬錯....sorry

引用:
原帖由 小閒 於 2009-9-21 16:36 發表

jack哥哥....係MC...我攬錯....sorry
嘻嘻.... 點解頭先我睇來睇去都睇唔到佢個名! 多謝你話比知ar~ar~

我都要對甲組,仲要係港青呢架tim...

引用:

超級老餅組, 有三個人都聽過既, 一個叫梁X聲 (我朋友), 一個叫袁X倫 (好似甲組), 一個叫練X銘(唔知係咪甲組)
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 alexlaw 於 2009-9-21 19:58 發表
我都要對甲組,仲要係港青呢架tim...
你對果個都真係幾堅下...不過我上年抽到同佢....佢無黎喎~
:d
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 brian1115 於 2009-9-21 20:51 發表

你對果個都真係幾堅下...不過我上年抽到同佢....佢無黎喎~
:d
我覺得佢會黎....但我又唔係太驚.咪當學野同吸收經驗lor...

MB /
PL 第一個就對呀 Kwok , 不過呀Kwok 話佢要出猜 PL你可以自動進級
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

發新話題