發新話題

【乒工廠球局】: 9月17日 (星期四) 19:00 - 23:00pm - 觀塘區

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 12:30 發表

聰聰!!! 唔好蝦melody 啦!! 你都話大過佢喇!! 要讓下女仔ga!!
鬼叫佢! 她知道我病佐,便要求幫人家抻多我兩下好唔好呀,有輝哥做証人,輝哥都出口話保護我!  我係病人嗎? 她呀......... 嬲死佢!

haha~聰聰趁melody未放學就係度蝦佢

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-9-18 12:42 發表

鬼叫佢! 她知道我病佐,便要求幫人家抻多我兩下好唔好呀,有輝哥做証人,輝哥都出口話保護我!  我係病人嗎? 她呀......... 嬲死佢!
聰聰吾好甘少氣.......melody見你在屋企無野做....陪下你玩下....

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-9-18 12:42 發表

哈哈!!! 咁你今日好d未呀?

引用:
原帖由 tom 於 2009-9-18 12:49 發表
haha~聰聰趁melody未放學就係度蝦佢
haha~ 緊係啦!

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-9-18 12:55 發表

haha~ 緊係啦!
因住佢放學返黎知道左嬲你喎
人地話晒都係女仔, 你知會點啦

引用:
原帖由 小閒 於 2009-9-18 12:54 發表

聰聰吾好甘少氣.......melody見你在屋企無野做....陪下你玩下....
係呀! 我陪佢玩下ar~ar~ 等我激到佢死先! 心都涼曬~

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 12:55 發表

哈哈!!! 咁你今日好d未呀?
多謝老爹! 好番好多啦! 今日我重可以還擊佢ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-9-18 13:04 發表

多謝老爹! 好番好多啦! 今日我重可以還擊佢ar~ar~
好喇!! 等陣搞到melody唔開心就唔好!!

引用:
原帖由 tom 於 2009-9-18 12:57 發表

因住佢放學返黎知道左嬲你喎
人地話晒都係女仔, 你知會點啦
我好想佢嬲死我 我又識佢第一日我從未當過佢係一個女仔ar~ar~ 佢係我兄弟

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 13:08 發表

好喇!! 等陣搞到melody唔開心就唔好!!
佢日日都話唔開心啦! 佢係有番學後遺症

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-9-18 13:10 發表

我好想佢嬲死我 我又識佢第一日我從未當過佢係一個女仔ar~ar~ 佢係我兄弟
haha..你當佢兄弟又叫佢做小公主
有d問題....

引用:
原帖由 tom 於 2009-9-18 13:20 發表

haha..你當佢兄弟又叫佢做小公主
有d問題....
佢係乒工廠的廠友心目中係一位可愛小公主! 但係我眼中係一個兄弟ar~ar~ 所以無問題!

引用:
原帖由 alank 於 2009-9-18 11:12 發表

輝哥(雖然我大你三十多歲都必須尊稱一声輝哥)你說我一戰成名是否指上次內部賽一役呢?如果是的話我真感到汗顏.贏一場波只是僥倖而巳,可能有机会以後碰到打一百塲我都是輸的,正如我對你打+&#2264 ...
等左好耐啦.下次見.贏一場波只是僥倖,我都希望有一次甘樣的僥倖

引用:
原帖由 melody 於 2009-9-18 07:40 發表

剩係掛住亞仔
廠長重男輕女

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-9-18 13:10 發表

你當佢系兄弟,佢當你系姐妹

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-18 15:55 發表

你當佢系兄弟,佢當你系姐妹
輝哥好野! 知道我講什麼?

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-18 15:53 發表

廠長重男輕女
所以我最尊敬廠長老爹嘛~

引用:
原帖由 粒仔輝 於 18-9-2009 03:53 PM 發表

廠長重男輕女
心淡

引用:
原帖由 聰聰 於 18-9-2009 12:14 PM 發表

我係好過妳!乖過妳!聽話過妳!醒過妳!叻過妳!大過妳!贏過妳!ar~ar~    廠長老爹加油!支持你! 干媽爹!
知你叻!知你勁!知你醒!知你贏過我 得未ar?????

發新話題