發新話題

【乒工廠球局】: 9月17日 (星期四) 19:00 - 23:00pm - 觀塘區

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 00:41 發表

冇態要谷谷!! 點知比輝哥打到一碌碌!!!
講起就火滾,兩次都系我領先,然后俾你逆轉.今次算你識做,讓返我一次

自從alan一戰成名之后,系乒工廠人氣急升,好耐冇機會同alan打波啦,排隊都未輪到,實在太多人要同佢打

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-18 00:42 發表

唔好講笑啦,moon moon,你屎波,講都唔會有人信,你橫打甘勁,直頭系打橫來打,板板中台.只系唔知你几時爆發
應該係吓吓打出枱,或者勁爆落網

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-18 00:48 發表

講起就火滾,兩次都系我領先,然后俾你逆轉.今次算你識做,讓返我一次
講明呀!! 我冇讓ga.....我根本讓唔起la...

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 00:51 發表

講明呀!! 我冇讓ga.....我根本讓唔起la...
阿倫都話輸俾你,我又點會win到你啦,你今晚甘fit.你一片苦心我心領啦 大家都知你系好廠長

[quote]原帖由 Augustmoon 於 2009-9-18 00:51 發表

應該係

甘樣難度都几高姐

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-18 00:55 發表

阿倫都話輸俾你,我又點會win到你啦,你今晚甘fit.你一片苦心我心領啦 大家都知你系好廠長
贏輸又有乜所謂,輸就係輸!! 冇籍口!!

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-18 00:55 發表

我聰聰都贊同輝哥講法! 大家都知老爹系一個好的廠長,好的領導人ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-9-18 01:23 發表

我聰聰都贊同輝哥講法! 大家都知老爹系一個好的廠長,好的領導人ar~ar~
好耐冇見呀仔喇

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 01:26 發表

好耐冇見呀仔喇
我病佐幾日啦 ,我氣管炎,依幾日咳到死吓! 口嚨發又炎!出唔到聲 聽日都番唔到學 星期六又要打分0賽唔打唔得係(雙打)

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-9-18 01:34 發表

我病佐幾日啦 ,我氣管炎,依幾日咳到死吓! 口嚨發又炎!出唔到聲 聽日都番唔到學 星期六又要打分0賽唔打唔得係(雙打)
咁仲唔早d休息下?

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 01:36 發表

咁仲唔早d休息下?
我訓啦!

引用:
原帖由 廠長 於 18-9-2009 01:26 AM 發表

好耐冇見呀仔喇
剩係掛住亞仔

引用:
原帖由 melody 於 2009-9-18 07:40 發表

剩係掛住亞仔
個女呷醋...
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-18 00:51 發表
自從alan一戰成名之后,系乒工廠人氣急升,好耐冇機會同alan打波啦,排隊都未輪到,實在太多人要同佢打
輝哥(雖然我大你三十多歲都必須尊稱一声輝哥)你說我一戰成名是否指上次內部賽一役呢?如果是的話我真感到汗顏.贏一場波只是僥倖而巳,可能有机会以後碰到打一百塲我都是輸的,正如我對你打+塲也贏不到二塲一樣,(內部賽我從未贏過你)這才是真正实力的表現,你肯同我打波真的是擺錢落我袋歡喜也來不及呢,就約定下次見面就打吧!

加油.!廠長..

引用:
原帖由 melody 於 2009-9-18 07:40 發表

剩係掛住亞仔
我係好過妳!乖過妳!聽話過妳!醒過妳!叻過妳!大過妳!贏過妳!ar~ar~    廠長老爹加油!支持你! 干媽爹!

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-9-18 12:14 發表

我係好過妳!乖過妳!聽話過妳!醒過妳!叻過妳!大過妳!贏過妳!ar~ar~    廠長老爹加油!支持你! 干媽爹!
你想激死melody??
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-9-18 12:14 發表

聰聰!!! 唔好蝦melody 啦!! 你都話大過佢喇!! 要讓下女仔ga!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-18 12:24 發表

你想激死melody??
我好想!好想!快d!

發新話題