發新話題

【乒工廠球局】: 9月17日 (星期四) 19:00 - 23:00pm - 觀塘區

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-9-18 00:15 發表
加入了 Susanna 令今晚比預期爆到七彩
哈哈!! 以為唔多爆!! 有d突然!!!

今日廠長俾人輪呀

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-9-18 00:20 發表
今日廠長俾人輪呀
正在周身痛中

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 00:13 發表
今日多謝大家陪我打地獄式請飲汽水球局!! 希望我星期六有好成績啦!!!!
win左再請飲汽水,一人一箱,夠豪

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-18 00:28 發表

win左再請飲汽水,一人一箱,夠豪
咁乒工廠好快破產

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-9-18 00:15 發表
加入了 Susanna 令今晚比預期爆到七彩
絕對同意,不過我都想同moon moon過招先來 不過次次都系甘:爆到七彩.都唔知點解.廠長真系要搵一下原因.

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-18 00:31 發表

絕對同意,不過我都想同moon moon過招先來 不過次次都系甘:爆到七彩.都唔知點解.廠長真系要搵一下原因.
因為有輝哥呢d高手坐鎮!!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 00:13 發表
今日多謝大家陪我打地獄式請飲汽水球局!! 希望我星期六有好成績啦!!!!
廠長 "奸爸爹" 全廠人都會支持你.

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 00:29 發表

咁乒工廠好快破產
你要分清楚,唔好公器私用啊.是你請,唔系乒工廠,雖然你系乒工廠的logo

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-9-18 00:20 發表
今日廠長俾人輪呀
今日廠長主動俾人輪

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-18 00:31 發表

輝哥唔嫌我屎波,一定奉倍到底.

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-18 00:33 發表

你要分清楚,唔好公器私用啊.是你請,唔系乒工廠,雖然你系乒工廠的logo
哈哈!!! 咁我入多球之餘順便入多d汽水比大家打下汽水先,會員福利!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 00:36 發表

哈哈!!! 咁我入多球之餘順便入多d汽水比大家打下汽水先,會員福利!!!
要樽裝細可樂唔該

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-9-18 00:38 發表

要樽裝細可樂唔該
ok... haha....

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 00:32 發表

因為有輝哥呢d高手坐鎮!!!!
錯啦,其實廠長你一直唔敢面對現實,問題系你果度,據港大民意研究顯示,受訪者中,10成女仔是因為廠長慕名而來 ,10成男仔都系因廠長而來,貪佢夠型

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-18 00:35 發表

今日廠長主動俾人輪
冇態要谷谷!! 點知比輝哥打到一碌碌!!!

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-9-18 00:35 發表

輝哥唔嫌我屎波,一定奉倍到底.
唔好講笑啦,moon moon,你屎波,講都唔會有人信,你橫打甘勁,直頭系打橫來打,板板中台.只系唔知你几時爆發

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 00:36 發表

good idea!

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-18 00:39 發表

錯啦,其實廠長你一直唔敢面對現實,問題系你果度,據港大民意研究顯示,受訪者中,10成女仔是因為廠長慕名而來 ,10成男仔都系因廠長而來,貪佢夠型
輝哥!! 你咁講我又比人笑ga la...

引用:
原帖由 廠長 於 2009-9-18 00:44 發表

輝哥!! 你咁講我又比人笑ga la...
我只系講事實,其它事我唔理.

發新話題