發新話題

【源禾路球局】: 12月5日 (星期三) 8:00-11:00pm 沙田源禾路體育館(完)

引用:
原帖由 hkttf 於 3-12-2007 13:55 發表

你的事, 我收埋了 !! 不過 beside 真是好硬...祝君好運 !
謝謝忠告
若然之後再見唔到我上網,
那就替我..................

無問題.......... 每用初一, 十五

引用:
原帖由 hkttf 於 3-12-2007 13:55 發表
44_66 是硬野中的硬野.....
上次我親眼見他打到 "宝達月菜冠軍" 飛起.

而 "宝達月菜冠軍" 上次冧左 old-cake

可想而知 46 幾硬
我俾ck 打到飛起............:funk:

今次同mrke殺入沙田...................危機重重:funk:
9屎一生

各位高手
輕手啲
唔好打到我重傷

Gong-Kill....你我總算相色一塲.....你安心上路 la !!!

引用:
原帖由 Mao 於 3-12-2007 18:04 發表
Gong-Kill....你我總算相色一塲.....你安心上路 la !!!
thank you
平時我見邪即殺
見係你唔殺你住啦

引用:
原帖由 44_66 於 3-12-2007 18:10 發表

放針 , 有 久哥睇長 , 腦腦 一定留汝全c :lol
有你一句我就放心

到時再 4466 刷點佢啦

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-3 18:13 發表

thank you
平時我見邪即殺
見係你唔殺你住啦
雖然我入了邪門不龜路, 但其實我真正身份是 "黑手貓"
下次我拿翻我支 "閃光一" 同你再打過.....

sorry...這兩天我都唔得閒, 唔知仲見唔見到你呢 :lol

閃光一.................................
咁可怕..............:funk:
估你唔到

跟左我十八年....不過凍封左 15年, 舊年才出土!

引用:
原帖由 Mao 於 3-12-2007 18:49 發表
跟左我十八年....不過凍封左 15年, 舊年才出土!
我諗已經俾蟲蛀左

I would like to join.  Could you please count me in?:handshake :handshake
本帖最近評分記錄
  • hkttf +5 2007-12-4 19:26

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-3 18:10 發表

放針 , 有 久哥睇長 , 腦腦 一定留汝全c :lol
C仔?

我戉仔啫:lol

引用:
原帖由 Mao 於 2007-12-3 17:46 發表
不過收到風最近 CK 獨創 乒工廠, 與四大護法 打到天昏地暗, 最后可以安然 離開.

而四大高生都身受重傷 !!
你攪錯la,
我係比人圍摳呀!!!!

引用:
原帖由 old-cake 於 3-12-2007 22:38 發表

你攪錯la,
我係比人圍摳呀!!!!
咁大件事:funk:

引用:
原帖由 Mao 於 3-12-2007 18:18 發表

雖然我入了邪門不龜路, 但其實我真正身份是 "黑手貓"
下次我拿翻我支 "閃光一" 同你再打過.....

sorry...這兩天我都唔得閒, 唔知仲見唔見到你呢 :lol
貓兄: 你有破綻!!!

發新話題