63 1234
發新話題

【源禾路球局】: 12月5日 (星期三) 8:00-11:00pm 沙田源禾路體育館(完)

【源禾路球局】: 12月5日 (星期三) 8:00-11:00pm 沙田源禾路體育館(完)

12月5日〔三〕8ΡΜ-11ΡΜ沙田源禾路體育館以球會友波局
             地點 : 沙田源禾路體育館
             地址  :   沙田源禾路四號
                  Tel     :   26045987
               費用  :    $10      
           凡對乒乓球有濃厚興趣之人士均可參加.

8:00pm-9:00pm 2张為熱身

9:00pm-11:00pm 4张為實戰比賽3盤2勝

1.  9 +10
2.  Lam
3.  俊文
4.  chen
5.  anthong
6.  HKSpurs
7.  biside+5
8.  mrke +5
9.  ben+5
10.hiall1123
11.hiall1123's friend
12.極道羅殺 +5
13.44_66 +5
14.old-cake+5
15.dannywk+5
16.alberluk +5

打乒乓球運動不但可以促進身體健康,也能幫助我們舒解心理壓力不愉快的情緒,使睡眠品質更好。乒乓球運動是一種全身的活動,藉由打乒乓球的各種動作可以訓練神經系統反應;訓練腦部思考判斷能力,及隨思考後身體繼發的反射動作速度。
本帖最近評分記錄

:D 我:lol 到:lol 呀:D
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 mrke 於 2007-12-1 22:42 發表
:D 我:lol 到:lol 呀:D
:P 歡迎!......歡迎!......:P

i would like to join 8-10 :time:
睇下見唔見番以前啲波友先
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-2 19:24 發表
i would like to join 8-10 :time:
睇下見唔見番以前啲波友先
:loveliness: 歡迎!......歡迎!......:loveliness:

引用:
原帖由 44_66 於 3-12-2007 10:19 發表
極道羅殺 去... 嘰嘰嘰

我打 :L
初次見面
多多指教:handshake :handshake

引用:
原帖由 44_66 於 3-12-2007 10:18 發表

搵我牙 ... :lol
可能我識你都唔定

我 到 呀:lol
賜教:L
本帖最近評分記錄
  • hkttf +5 2007-12-4 19:26

引用:
原帖由 44_66 於 3-12-2007 11:36 發表

獎腦 ... 聽聞呢條油係硬野 ------> 極道羅殺 :lol
非也非也
外間遙言
信一成都死

引用:
原帖由 44_66 於 3-12-2007 11:36 發表

獎腦 ... 聽聞呢條油係硬野 ------> 極道羅殺 :lol
好似你先至係硬野

不過收到風最近 CK 獨創 乒工廠, 與四大護法 打到天昏地暗, 最后可以安然 離開.

而四大高生都身受重傷 !!

引用:
原帖由 44_66 於 3-12-2007 12:23 發表

帶定 多d 架生 , 用埋 邪氣護體 :@
金鋼罩都死...........我

63 1234
發新話題