發新話題

【論壇生日會】 9月27日 (日) 3:00-7:00pm

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-23 22:09 發表

如在你唔去,
如果你去我唔去!
貢大仇口?

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-9-23 22:14 發表

貢大仇口?
係呀!
十分, 十分, 十分, 十分, 十分, 十分, 十分, 十分, 十分, 十分, 十分, 十分,十分,十分,十分,十分,十分..........大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大呀!!!!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-23 22:09 發表

如在你唔去,
如果你去我唔去!
妳去吾去都好....吾關我事

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-9-23 22:14 發表

貢大仇口?
係啊........超大 仇口.

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-24 11:16 發表

無人講過關你事,
你唔好以為自己咁重要!!
咁唔好再諗la....個日一定要玩得開心d.....
真乒乓波就打得多,wii乒乓波都幾得意下

引用:
原帖由 44_66 於 2009-9-24 11:21 發表

wii 比賽 贏左 , 有獎牌架 ..... 老佛爺都參加 ... 哈哈哈哈  
真係?
我要同佢單挑!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 44_66 於 2009-9-24 11:21 發表

wii 比賽 贏左 , 有獎牌架 ..... 老佛爺都參加 ... 哈哈哈哈  
44_66要特訓老佛爺先得..大家小心..

希望HKTTF會成為香港乒乓最長壽的論壇!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-24 11:22 發表

真係?
我要同佢單挑!
咁真係公平競賽....大家都未玩過

引用:

咁好既

引用:
原帖由 44_66 於 2009-9-24 11:24 發表

吾準 draw
咁準唔準衝爆?

2:30pm 牛頭角地鐵站等
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

噢....好吸引.好想來....
不過.....下午要family day!
討厭輸波,但無奈已成習慣!

【香港】香港乒乓球訓練中心
九龍觀塘偉業街 89 號閣樓
Tel : 2745 6066
Fax : 2745 6866
香港乒乓網

http://maps.google.com.hk/maps?h ... 8%A1%9789&cid=0,0,17069119136695559761&ei=BWS8SpLiF5fq6APe9KGfCg&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=1
香港乒乓網

Join! Happy Birthday!

生日快樂ah   HKTTF.
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

發新話題