81 12345
發新話題

野田個msn係唔係中毒

野田個msn係唔係中毒

send左d咁既野黎俾我:

HAHAHA LOL ?!?! OMG!!!  

鬧佢又無應, 但有online

頭先我有個朋友又係send佐這樣文字比我,我無睇到!d文字係中毒的,千其唔好睇呀!

引用:
原帖由 嘉靜 於 2009-9-2 02:20 發表

我收唔到wo
一定係你平時對佢太好   所以孝敬下你
......佢唔會咁做的....

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-9-2 02:20 發表
頭先我有個朋友又係send佐這樣文字比我,我無睇到!d文字係中毒的,千其唔好睇呀!
呢d係 keylogger 會記左你個password 再等你offline send 毒link出去

呢d野唔駛專登開post 嘛.....
你知係毒就唔好開咪得......

引用:
原帖由 嘉靜 於 2009-9-2 02:20 發表

我收唔到wo
一定係你平時對佢太好   所以孝敬下你
我都冇

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-9-2 02:24 發表
佢有online 但唔肯定係佢

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-9-2 02:29 發表

佢有online 但唔肯定係佢
年中見唔少la...有d 波友既msn會自己online..send完毒俾你又自己offline番

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-9-2 02:31 發表

咁我第1次遇過呢d悄況..咁太陽你都幾多朋友中招wor
都係果幾個啫...不過係無端端不斷send野俾你....唔好理佢...關左佢就咩事都冇...

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-9-2 02:30 發表

年中見唔少la...有d 波友既msn會自己online..send完毒俾你又自己offline番
我第1次遇過呢d悄況..太陽你都幾多朋友中招wor
有人add之後自動回答  果隻毒就試過

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-9-2 02:33 發表

我第1次遇過呢d悄況..太陽你都幾多朋友中招wor
有人add之後自動回答  果隻毒就試過
都係果幾個啫...不過係無端端不斷send野俾你....唔好理佢...關左佢就咩事都冇...

自動回答果d 好搞笑

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-9-2 02:33 發表
自動回答果d 好搞笑
haha.....咁可以close file 瞓覺了....

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-9-2 02:34 發表

haha.....咁可以close file 瞓覺了....
係 good night

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-9-2 02:33 發表

我都係關左佢唔睇唔理就咩事都冇啦......

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-9-2 02:36 發表

我都係關左佢唔睇唔理就咩事都冇啦......

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-9-2 02:24 發表
係loo........

野田部腦應該係中左毒........

e d 事 日日都發生
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

大佬呀,
我呢兩晚都無online,
同埋我先無咁無聊send d 咁既野俾你呀!
不過點無聊都唔夠你無聊,
特登開個post黎唱我.....

o( ^ (00) ^ )o

81 12345
發新話題