發新話題

超可怕的讀心術

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

超可怕的讀心術

http://www.intalking.com/game.php
我試3次,3次都中
1、任意選擇一個兩位術(從10~99之間任意選擇一個數),把這個數的十位數與個位數相加,再把任意選擇的數減去這個和。
例如:你選的數是23,然後2+3=5,然後23-5=18
2、在圖表中找出與最後得出的數所對應的圖形,並把這個圖型牢記心中,然後點水晶球。 妳會發現,水晶球所顯示出來的圖形就是你剛剛心裡記下的那個圖形

let me try try............

試5次,5次都5中
主拍: 韓.金澤珠
膠皮:donic baracuda

第一次對,之後都錯
證明是騙人的
重型YEO使用者
金棕櫚行貨93g 茹林行貨93g
新日版92g 舊歐版92g
仍待收集重型新歐版及舊日版

點解我次次都中/.\

假嫁,個答案一定係9既倍數黎嫁,好易計嫁!

引用:
原帖由 william011894 於 2009-9-1 22:39 發表
假嫁,個答案一定係9既倍數黎嫁,好易計嫁!
嘩........比人fake左tim

冇可能唔中架喎-_-

If you choose 21 - 29 would ok

唔明喎......點可能次次中??
我三次都中...

冇錯.. 冇可能唔中..
看看90-99, 以提供既formula計一計!
你會發現點都會出81!
再看看80-89>72
又看看50-59>45
其實係算式.. 相當有趣!!

三次都中.........

試下先

心水清既人都留意到每一次9既倍數既圖案都係一樣,

假設你選擇了兩位數十位為a個位為b,即10a+b,
再減去a減去b, 10a+b-a-b=9a,
最後得出既結果必為9既倍數...

簡單d黎講,呢度既讀心術係利用左數學黎呃人

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-9-6 00:20 發表
心水清既人都留意到每一次9既倍數既圖案都係一樣,

假設你選擇了兩位數十位為a個位為b,即10a+b,
再減去a減去b, 10a+b-a-b=9a,
最後得出既結果必為9既倍數...

簡單d黎講,呢度既讀心術係利用左數學黎呃人
數王!!!!

引用:
原帖由 kelvin 於 2009-9-6 00:33 發表

數王!!!!

發新話題