發新話題

【三文治盃循環賽】9月5日 (星期六) 4:00-8:00pm 歌和老街四樓

還有三位
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

But Ms. Sandwich is not playing lu....

可能因為知你來, 又知我不來,  所以走
香港乒乓網

confirm
本帖最近評分記錄

Confirmed
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 melody 於 2009-9-1 15:41 發表

嘩!!天樂你呢排發功ar
不停報比賽
邊有呀~我今個月打左兩次比賽ja ma,今次又可以棒下貓貓個樂天場
我想同曲奇餅切磋一下ma...

樂天,我會準時到的

ray^^   confrim~~~
本帖最近評分記錄
RAY

ms. 三文治 not coming, not 三文治cup anymore lu
我join 不過 4:30到 可以嗎

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 天樂 於 2009-9-1 23:19 發表

邊有呀~我今個月打左兩次比賽ja ma,今次又可以棒下貓貓個樂天場
我想同曲奇餅切磋一下ma...

樂天,我會準時到的
ok~真乖仔

奬品規則改了少少

首名共五人一組進行單循環  (三局二勝 11分),  首四名有奬牌乙面
           次名共五人一組進行單循環  (三局二勝 11分),  首兩名有奬牌乙面 (冠 & 亞 & 季)
           第三名次名共五人一組進行單循環  (三局二勝 11分),  首名有奬牌乙面 (殿)
           第四名次名共五人一組進行單循環  (三局二勝 11分),
           第五名次名共五人一組進行單循環  (三局二勝 11分),
香港乒乓網

小閒點解唔打 ar......有兩個冠軍. 是但拿到一個我豪件衫比你..;.........唸唸 去 loveliness
香港乒乓網

首兩名有奬牌乙面 (冠 & 亞 & 季)

係唔係首三名?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-2 13:10 發表
小閒點解唔打 ar......有兩個冠軍. 是但拿到一個我豪件衫比你..;.........唸唸 去 loveliness
都話由今日開始致到星期日要去會展做鐘錶展覽會....... 我連星期六乒超聯都打吾到呀...最大獲連星期日香港盃初賽都打吾到...

I would like to join.  Is there any place?
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 yes, pls PM your Tel to me, 你到時 4:0 .. 2009-9-2 17:27

I CONFIRM TO JOIN.   PLS PUT ME ON THE PLAYER LIST.  THX.

RGDS, EDWARD
本帖最近評分記錄

對唔住!公司唔俾我放假,所以當日我不能出席。so sorry!

all new player, pls advise your tel to m (PM)
香港乒乓網

confirm~
sorry ,arrive a bit late 4:15PM

思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

JOIN  唔知仲有冇位呢
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 yes, 最后一位 2009-9-3 12:04

發新話題