發新話題

【三文治盃循環賽】9月5日 (星期六) 4:00-8:00pm 歌和老街四樓

引用:
原帖由 大吉 於 2009-8-24 15:32 發表
join  
但要睇星期6定日
日好似打分齡  but要睇打幾點.可能黎到
當大吉兄遇上小吉妹妹 ... 即將上演
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

I want to join !!
本帖最近評分記錄

JOIN
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 jack 於 2009-8-24 19:22 發表

當大吉兄遇上小吉妹妹 ... 即將上演
可能唔同組呢
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

Join please
本帖最近評分記錄

Join please
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 大吉 於 2009-8-24 20:34 發表

可能唔同組呢
人算不如天算 ... 聽天尤命
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

小弟又要 JOIN 這個盛會, 謝謝!
本帖最近評分記錄

join!!!
本帖最近評分記錄
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

join
本帖最近評分記錄

R u play 007?
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

可計老夫一席
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-8-25 10:23 發表
R u play 007?
Of course I play.....won't miss it for anything....
本帖最近評分記錄

JOIN
本帖最近評分記錄

sorry , have to withdrawn from the competition because of work
pls del my name

many thx

i join join ar
本帖最近評分記錄

小弟确认参加 谢谢!

我想參加,有冇位呀?

回復 1# 的帖子

Confirm 出席

發新話題
最近訪問的版塊