35 12
發新話題

【曲奇餅傳奇】

引用:
原帖由 快弧 於 2009-8-24 17:41 發表

佢真糸好鐘意同野田玩架,重好鐘意玩野田添
唔只佢一個鍾意玩我,
係成家人一齊玩我呀!
救命!!
o( ^ (00) ^ )o

人地一家人一條心吖瑪,,鐘意食牛角飽吖
tigerone is the strongest

我究竟幾時先可以打到曲奇餅咁..
上次月賽.. 全部男士讓我3分.. 我都係WIN得一局咁大把

得閒要去同佢打下先得...

恭喜曲奇餅,好耐冇見呢

貓哥,你為什麼咁大整估,得閒唔同貓仔玩,玩我這塊曲奇餅!!
我能僥幸勝出,其實係一時手風順,只是一時的幻像,多打一次也不能再贏!
多謝各位的抬舉,在這個暑假裡,很開心可以認識一班新波友,和你們切磋,令我獲益良多!
除了多謝我父母的支持外,當然更加要多謝 Rainbow哥和他背後能撐起半邊天的人!

PS:野田 BB,我們一家人都很喜歡你,因為你實在太可愛啦,你叫救命都無用啦,除非有野田 CC出現,我們才考慮
轉移目標,不過你咁可愛,都恐怕後無來者啦!

阿貓好適合做經理人,最近紅透半邊天的baby在乒乓球界無人不曉!相信好快曲奇餅會追上。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

曲奇未足 16 歲....唔好以做靚模住...讀書為上 !
我眼見Rainbow 哥哥教出來的徒弟個個都咁勁 ...真係想跟他學番兩堂波
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 27# 的帖子

貓哥5好玩我喇,老鼠5嚇得ga

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-8-24 15:10 發表

咁人地真係忍唔住呀嘛...
你一見到佢,已經即刻衝埋去

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-8-24 18:04 發表

唔只佢一個鍾意玩我,
係成家人一齊玩我呀!
救命!!
咁咪好囉....有人地成家人陪妳一齊玩....冇得停,車輪戰

曲奇餅簡直就係堅,尤以反手特別好,其實上次打月賽我想提出佢讓我兩分,好彩冇出到聲昨,因為.................就算佢讓我4分我都...........
不過真係好高興認識到曲奇餅、曲奇爸及曲奇媽!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

加油!曲奇!!!
勝不驕,敗不妥!!!!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-8-25 09:16 發表

名師出高徒 .... 學波 兩份 .... 吾該 liness" />
三份唔該
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 曲奇餅 於 2009-8-24 22:55 發表
貓哥,你為什麼咁大整估,得閒唔同貓仔玩,玩我這塊曲奇餅!!
我能僥幸勝出,其實係一時手風順,只是一時的幻像,多打一次也不能再贏!
多謝各位的抬舉,在這個暑假裡,很開心可以認識一班新波友,和你 ...
我邊夠你咁可愛者,
你個兩個"酒粒"真係殺死人啦!
o( ^ (00) ^ )o

35 12
發新話題
最近訪問的版塊