發新話題

【成績公佈】2009 屯門月賽

ccccc

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-8-19 15:24 發表

我地會長真闊佬!
冇d咁既事^^

曲奇餅 打得很好...打完隻腳超痛..累到爆.. 很enjoy的一晚 !! gd 46
RAY

引用:
原帖由 至高境界 於 2009-8-19 15:29 發表
尋晚真係好過引, 搭車返屋企時手指仲抽筋tim.
我仲大獲呀!左闊關節扯親!都未夠大獲!最緊要係我老婆唔記得帶鎖匙,九點幾等到我成十一點,我個電話又較咗老震!走嗰陣先至知 ,好彩十分鐘就返到,如果唔係........................................
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2009-8-19 16:44 發表

我仲大獲呀!左闊關節扯親!都未夠大獲!最緊要係我老婆唔記得帶鎖匙,九點幾等到我成十一點,我個電話又較咗老震!走嗰陣先至知 ,好彩十分鐘就返到,如果唔係................................. ...
最緊要係我老婆唔記得帶鎖匙,九點幾等到我成十一點

你老婆真有耐性,等到個幾鐘,五體投地

see

引用:
原帖由 borkee 於 2009-8-19 16:44 發表

我仲大獲呀!左闊關節扯親!都未夠大獲!最緊要係我老婆唔記得帶鎖匙,九點幾等到我成十一點,我個電話又較咗老震!走嗰陣先至知 ,好彩十分鐘就返到,如果唔係................................. ...
哈!咁就啱啦' 太座可以幫你鬆下筋骨

see

引用:
原帖由 曲奇餅 於 2009-8-19 14:22 發表

野田BB,抄妳我就無本事,但吃妳的名菜「白汁碎蛋煙三文魚生菜番茄烘底牛角包」就絕不是問題。星期六見
呢個牛角包好似好豐富啵

ccc

thank!!!

引用:
原帖由 aa5436 於 2009-8-19 21:56 發表

呢個牛角包好似好豐富啵
但並無實物存在!
o( ^ (00) ^ )o

發新話題