發新話題

【混雙月賽】8月22日 (六) 6:00-10:00pm 歌和老街

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2009-7-23 10:55 發表
唔知有無女孩子肯同小弟partner呢?
咁你要問下名單上的女仔 la....你可以問下高比, CKO or ..............
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-23 10:58 發表

你咁勁,
一定有人要你啦!!
可惜我不是女孩子............

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-22 14:57 發表

最後都係俾契媽媽飛起...
錯啊..小弟要為全力備戰香港盃而努力.......

引用:
原帖由 bd_fan 於 2009-7-23 09:19 發表

O, 光光推了Raymondsir......
我怕他 Kill 左我 wor....咁論壇從此便消失了一頭貓 ....好驚
香港乒乓網

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-23 10:59 發表

錯啊..小弟要為全力備戰香港盃而努力.......
咁都唔關你俾人飛起事架!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-23 10:59 發表

我怕他 Kill 左我 wor....咁論壇從此便消失了一頭貓 ....好驚
唔駛驚,
等姐姐保護你!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-23 10:59 發表

可惜我不是女孩子............
其實你個樣都幾似呀!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-23 10:59 發表

蛇 vs 貓 !!!

我估係貓 win........
因為貓有爪.........

本來係, but he is no 爪 的貓
香港乒乓網

係woo.......小閒和candy都join左我個月賽woo...........!!

咁他們一定無得打..............小閒  bye bye
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-23 11:05 發表
咁他們一定無得打..............小閒  bye bye
到我一定會比小閒kill...........

野田......你都要保護我呀.........!!

人地就得............我就吾得......大細超...

點解又會有返 "龍的芯 + bd_fan" o既 ????   

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-23 11:05 發表
Support!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-23 11:06 發表

到我一定會比小閒kill...........

野田......你都要保護我呀.........!!
見係你,
包係我身上啦!

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-23 09:38 發表

因為 努力呀!! 你要和你女女win個冠軍返來呀下.............!!!
下次有機會再join我的比賽la...
香港乒乓網

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-23 11:08 發表
人地就得............我就吾得......大細超...
論壇好黑暗架!

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-23 11:08 發表
論壇是好黑暗的.....
我叫 Raymondsir 鍚番你一啖補數 la
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-23 11:19 發表

論壇是好黑暗的.....
我叫 Raymondsir 鍚番你一啖補數 la
無奈中..............

發新話題