發新話題

【混雙月賽】8月22日 (六) 6:00-10:00pm 歌和老街

JOIN

顏嘉志 + 杜凱琹  
THX
本帖最近評分記錄

WA    D組合咁勁
Wilson + June
黑仔 + 菜麗妍
ai...................

[quote]原帖由 ngankc 於 2009-7-30 22:56 發表
顏嘉志 + 杜凱琴

連杜妹妹都打??
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-31 10:01 發表
[quote]原帖由 ngankc 於 2009-7-30 22:56 發表
顏嘉志 + 杜凱琴

連杜妹妹都打??
係呀  不過我地依隊好廢架咋
Wilson + June
黑仔 + 菜麗妍
依2隊屈機

1號.5號.9號....依記隊(强 )
8號.11號.14號...依記隊(超勁强 )...加埋最屎13號 最好將D硬野抽買一個小組.....今就好好玩...因可以被戰香港盃...

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-31 10:58 發表
1號.5號.9號....依記隊(强 )
8號.11號.14號...依記隊(超勁强 ) ;funk ;funk ;funk
AGREE !!!  =]
but 11號 is not a strong team

如果 16 號確認打的話.............. 16 號才可能是最強
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-31 11:04 發表
如果 16 號確認打的話.............. 16 號才可能是最強
16 號係邊個黎架?

因為未確認...唔講得往
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-31 11:04 發表
衰貓.你當日到不到.....我想找Candy甲你打混双....你打吾打呀.....

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-31 11:09 發表

衰貓.你當日到不到.....我想找Candy甲你打混双....你打吾打呀.....
又多隊強隊 ><

我當然到......如果我打, 咁我要整多個体育精神奬
香港乒乓網

衰貓 個名好親切, 我月來月鍾意
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-31 11:28 發表
我當然到......如果我打, 咁我要整多個体育精神奬
加多個比小弟得吾得...一係如小弟好彩地入到前四名送件球衣比我..

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-31 11:35 發表

加多個比小弟得吾得...一係如小弟好彩地入到前四名送件球衣比我..
前四????冠軍先有球衣送呀.............

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-31 11:42 發表

前四????冠軍先有球衣送呀.............
大哥敬下老老人家吾得呢.....

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-31 11:50 發表

大哥敬下老老人家吾得呢.....
交張身份證出來看看有幾老????????

引用:
8, 11, 14已經超強, 16號仲勁過佢地, 莫非高xx/帖xx都join月賽

引用:
原帖由 家姐 於 2009-7-31 11:52 發表

8, 11, 14已經超強, 16號仲勁過佢地, 莫非高xx/帖xx都join月賽
maybe
o( ^ (00) ^ )o

發新話題
最近訪問的版塊