發新話題

【混雙月賽】8月22日 (六) 6:00-10:00pm 歌和老街

【混雙月賽】8月22日 (六) 6:00-10:00pm 歌和老街

日期 : 8月22日 (六)
時間 : 6:00-10:00pm
地點 : 歌和老街四樓
費用 : HK$50 for 1 Pair
奬項 : 冠軍奬牌 x 2, 亞軍奬牌 x 2, 季軍奬牌 x 2, 殿軍奬牌 x 2

以下選手可獲優先報名, 若你打算打請找 Parnter, 若你不打算打請告訴我們
首16 隊確認可參加

1) 青屯福原愛 + 乒粒仔(丙)
2) 野田(小丙) + 天樂(丙)
3) phantasy (乙) + firefly
4) 小吉(乙) + logtincom
5) 曲奇餅(乙)
+ 快弧
6) 胡胡(丙) + james007(乙)
7) melody (丙)+ 聰聰 (某)
8) wilson (甲) + june (甲)
9) ChingChing (青屯) +
Timshek (乙)
10) 龍的芯(甲) + bd_fan(某)
11) 顏嘉志(丙) + 杜凱琹  (超甲)
12) 日本叔叔 + 日本EE
13) 小閒(丙) + 寶 (甲)
14)
黑仔(丙) +
菜荔妍 (甲)
15) 太陽之子(丙) + 廸廸仔 (?)
16) Reserved

----------------------------------------

Waiting List
1) wilson (甲) + june (甲)
2)
3)
4)
5)
6)
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

香港乒乓網

加了 郭躍
唔知論壇有無 將兒零
香港乒乓網

點解無CANDY...個名
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 我當 Candy 夾你 2009-7-22 14:26

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-7-22 14:46 發表
日本叔叔+日本ee,thx
咁好雅興一齊玩呀??
我實玩架,
等我諗下搵邊個先!
o( ^ (00) ^ )o

佢地一向都有打開混雙 !

sorry.....貓哥...candy話今次吾恨搭我 ...所以今次我請來寶妹搭我....請幫我更改啦...thx
第二樣野今次比賽駛五駛book場啦......

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-22 14:53 發表

咁好雅興一齊玩呀??
我實玩架,
等我諗下搵邊個先!
你咁太陽啦
絕配wo

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-22 14:55 發表
sorry.....貓哥...candy話今次吾恨搭我 ...所以今次我請來寶妹搭我....請幫我更改啦...thx
最後都係俾契媽媽飛起...

引用:
原帖由 乒之仁 於 2009-7-22 14:56 發表

你咁太陽啦
絕配wo
其實...我地...真係...唔係幾夾.....

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-22 14:55 發表
場地已經全部訂了, 不用費心
香港乒乓網

小閒, 你夾邊個 ?
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-22 15:01 發表
小閒, 你夾邊個 ?
李X蓮....即係寶妹...

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-22 15:05 發表
....即係妹...
咁你姐係講曬人地全名

who is she ...我唔識佢 wor...有無網名 ga....
而家要 lady first....如果她不是我們網友, then 要 waiting list
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-22 15:07 發表
who is she ...我唔識佢 wor...有無網名 ga....
而家要 lady first....如果她不是我們網友, then 要 waiting list
佢唔係我地網友黎架!

引用:
原帖由 乒之仁 於 2009-7-22 15:06 發表

咁你姐係講曬人地全名
你真係叻仔 要吾要講買乒之仁個名出來...

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-22 15:07 發表
我都5識佢
不過聽過下個名

我同天樂呀!
唔該!!
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 乒之仁 於 2009-7-22 15:09 發表

我都5識佢
不過聽過下個名
佢好似係黃大仙區隊!