發新話題

【網站問題】請問為可我近來發不出長句了話題

【網站問題】請問為可我近來發不出長句了話題

??

引用:
原帖由 bandit400rr 於 2009-8-13 19:45 發表
請問為可我近來發不出長句了話題
用咗全形? 定係用南極星呀?!

回復 3# 的帖子

我也不知道

小星星, 有問題....有時間請解決, 我都唔識
有時有 d 會員比 pm 我都會出現相似情況, 只有一兩隻字......
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-13 00:00 發表
小星星, 有問題....有時間請解決, 我都唔識
有時有 d 會員比 pm 我都會出現相似情況, 只有一兩隻字......
咁神奇

我都覺,因為我都經常出現類似情況

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-13 00:28 發表
我都覺,因為我都經常出現類似情況
因有某些字元編碼與論壇的相撞,當發長帖時,顯示到某一個字位置後便不再顯示,就是後一個字有問題,刪除那字或更改便可解決!

引用:
原帖由 smallstar 於 2009-9-13 09:31 發表

因有某些字元編碼與論壇的相撞,當發長帖時,顯示到某一個字位置後便不再顯示,就是後一個字有問題,刪除那字或更改便可解决
我覺得口語化的字就出5到

另外想問一問點解係''新界區球局''出ge帖,
揀左公仔但出左公仔d名 (例如 loveliness),
5係出公仔d圖   ge?但在九龍區就出到wor

引用:
原帖由 smile 於 2009-9-13 10:36 發表

5係出公仔d圖 liness" />  ge?但在九龍區就出到wor
局部地區性驟雨?

引用:
原帖由 smile 於 2009-9-13 10:36 發表

5係出公仔d圖   ge?但在九龍區就出到wor
OK lar,set 錯野

[quote]原帖由 smallstar 於 2009-9-13 09:31 發表

因有某些字元編碼與論壇的相撞,當發長帖時,顯示到某一個字位置後便不再顯示,就是後一個字有問題,刪除那字或更改便可解

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-9-15 00:11 發表
[quote]原帖由 smallstar 於 2009-9-13 09:31 發表

因有某些字元編碼與論壇的相撞,當發長帖時,顯示到某一個字位置後便不再顯示,就是後一個字有問題,刪除那字或更 ...
又係咁啦!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-15 00:15 發表

又係咁啦!
個 "決" 字係簡体字,出唔到!

發新話題