23 12
發新話題

【恭喜】乒乓人奪得 2009屯門區分齡賽男子 先進組(C組)單打冠軍

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:46 移動

【恭喜】乒乓人奪得 2009屯門區分齡賽男子 先進組(C組)單打冠軍

一定要 mention 是 C 組.
其實乒乓人都係啱啱先進姐....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

請 DELETE 組別...哈哈!!  
最好DELETE 埋呢個POST.

同日 RAINBOW sir 都拎左 B組冠軍.  佢打得非常非常出色.  實至名歸!
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

恭喜咁多位

恭喜哂Gary呀!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-8-10 12:41 發表
恭喜哂Gary呀!
多謝..嘻嘻
我係乒乓人Gary喎..
唔係果個年青又靚仔的 乒工廠長Gary喎.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

恭喜

你攞獎係意料中事啦!! 你係有實力ga!!!

廠長是打 MA 組, 不是 mc
香港乒乓網

原來 乒乓人在工聯會留力, 打屯門區
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-8-10 12:46 發表
原來 乒乓人在工聯會留力, 打屯門區
無錯..完全係我掌握部署之內..哈哈HAHHAHA

講真..梗係唔係啦...工聯會俾阿盤打到無得還手.

引用:
原帖由 廠長 於 2009-8-10 12:45 發表
恭喜

你羅獎係意料中事啦!! 你係有實力ga!!!
講真...係 意料之外呀!
差D第1 ROUND 就死左喇.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-8-10 12:49 發表

講真...係 意料之外呀!
差D第1 ROUND 就死左喇.
第1 ROUND 對手係??

恭喜

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-8-10 12:44 發表

多謝..嘻嘻
兩個gary都係好波之人,
邊個拎到都咁開心!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-8-10 12:44 發表

多謝..嘻嘻
你係我偶像呀!! 年青又靚仔係你先啱!!

咪玩野

引用:
原帖由 廠長 於 2009-8-10 12:56 發表

第1 ROUND 對手係??
我第一個對手無到..我坐冷板坐左成個幾鐘.
而對手就剛剛打完5分鐘..打到慶合合, 又爆沖...
咁就比賽喇...
差D死左呀.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-8-10 13:05 發表

咁就比賽喇...
差D死左呀.
咁好在你套波夠穩頂得住!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-8-10 13:05 發表

咁就比賽喇...
差D死左呀.
比賽至閉就係等咁耐,
又無得熱身....

恭喜恭喜

恭喜曬呀乒乓人, 好勁剪, 一上去就冠軍
真係好啦, 你走左, 以後d組就少個勁人, 噤我機會又大d啦

23 12
發新話題