50 123
發新話題

【丁組】青屯乒室 C

【丁組】青屯乒室 C

李佳恩(丙組, 好快就係丁組)
梁琬貞(青屯之花-丙組8強)
劉巧兒(青屯小寶貝-丁組亞軍)
黃梅琛(乙組)
樊珮然(新鮮滾熱辣既丙組冠軍人)
樊珮朗(丙組)
姚瑤(一直都係乙組人,但今年無註冊)
姚璐(一直都係乙組人,但今年無註冊)
劉曉炘(丙組)
何鳳儀(丁組)
沈楚君(丁組8強)
黃肇恩(乙組)
麥俊麗(甲組)
吳穎祺(甲組)

全女班,加油

支持青屯女將, 支持Baby領隊

can you mention the group of those girls, tks!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

青屯女將有乒粒仔哥既帶領下一定入4強啦....XD

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-8-5 00:56 發表
can you mention the group of those girls, tks!
你想點mention先

引用:
原帖由 外星毛查查 於 2009-8-5 00:58 發表
青屯女將有乒粒仔哥既帶領下一定入4強啦....XD
我吾係C隊既領隊, C隊係由青屯最得高望重, 本周最紅既青屯愛姐領軍

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-8-5 01:01 發表

我吾係C隊既領隊, C隊係由青屯最得高望重, 本周最紅既青屯愛姐領軍
一樣JA,你地青屯D人咁勁XD
咩人帶領其實結果都係一樣

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-8-5 00:56 發表
好呀, 無問題

引用:
原帖由 外星毛查查 於 2009-8-5 01:03 發表

一樣JA,你地青屯D人咁勁XD
咩人帶領其實結果都係一樣
噤你就錯啦, 如果愛姐帶既話, 會有好多男FAN屎黎捧場, 事氣都高好多, 嬴波機會都大D架

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2009-8-5 01:06 發表

噤你就錯啦, 如果愛姐帶既話, 會有好多男FAN屎黎捧場, 事氣都高好多, 嬴波機會都大D架
男FANS打氣是十分重要的....
咁WIN梗啦....哈~~

貓貓, 比左名既實打, 但仲有兩名外援球員, 我7號前會cfm實你, 謝謝!

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-8-5 00:54 發表
全女班,加油
好呀, 記住來打氣wow

應該係最上個度打埋

領隊:家姐(新鮮出爐baby)

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-8-5 03:28 發表
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=14794&extra=page%3D1

just remind u 讓分問題, tks!
好呀, 唔該

引用:
原帖由 44_66 於 2009-8-5 13:02 發表

好彩不材今次乒超打丁組即 , 可以搵 d 師姐指教下 , 隨時仲可以對到人氣偶像 青屯baby , 真係幸福呀
你夾早實力應該打夾早呀, 我都想搵 d 師姐指教下
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-8-5 13:02 發表

好彩不材今次乒超打丁組即 , 可以搵 d 師姐指教下 , 隨時仲可以對到人氣偶像 青屯baby , 真係幸福呀
,,,,,,,,,,,,,, ..汗都多d

貓貓, 我加左兩位球員, 我地齊人喇,唔該哂

50 123
發新話題