31 12
發新話題

【偉裕】恭喜靚仔爆沖Eric晉身甲組16強,及Eric徒弟小bobo勇奪屯門分齡單打冠軍^^

【偉裕】恭喜靚仔爆沖Eric晉身甲組16強,及Eric徒弟小bobo勇奪屯門分齡單打冠軍^^

恭喜偉裕之寶---靚仔爆沖Eric在云云高手中晉身甲組16強,在16進8過程中只以2:3惜敗,差一點晉身8強^^

但在進級過程中,連挫幾名甲組頂級高手,實在非常難得

拼盡全力,勝不驕,敗不餒的態度,值得讓各兄弟姊妹,以及青少年學習和榜樣呢

小Bobo(Eric徒弟,青少年會員)屯門分齡單打冠軍,雙喜臨門,虎父無犬徒,為會爭光

引用:
原帖由 小bobo 於 2009-8-3 18:21 發表
勁丫,,,都公喜下先^^嘻嘻
你有冇睇你師父英姿呢

引用:
原帖由 小bobo 於 2009-8-3 18:26 發表
冇丫,,,琴日我都要打比賽
啊,打什麼?

引用:
原帖由 小bobo 於 2009-8-3 18:37 發表
屯門分齡^^liness" />
good lei,

打成怎樣

引用:
原帖由 小bobo 於 2009-8-3 18:45 發表
第一^^真好彩^^
果然叻仔,

看來你師傅傳授唔少功力比你呢

順便要宣佈呢個好消息呢....hehehe

btw,有冇拎獎相片呢

引用:
原帖由 小bobo 於 2009-8-3 18:54 發表
冇相片喎,,,但係有獎牌^^
那麼你下次同Alvinko一齊拎d獎杯獎牌過來一齊影相留念啦

引用:
原帖由 小bobo 於 2009-8-3 18:59 發表
真係嫁??liness" />liness" />
當然啦,但要同Alvinko講埋,夾過時間一齊影

遲d電你地

引用:
原帖由 小bobo 於 2009-8-3 19:08 發表
okok~~

恭喜爆沖Eric & 小Bobo

wa......

so gd!!!

乙八最屎又一次証實, 乙八最屎果個都可以打入甲十六.........

而家係咪要改名, 叫Eric 做甲十六最屎呀?!?!

引用:
原帖由 防守王 於 2009-8-3 23:45 發表
乙八最屎又一次証實, 乙八最屎果個都可以打入甲十六.........

而家係咪要改名, 叫Eric 做甲十六最屎呀?!?!
你點可以咁話我地師傅架??
恭喜兩個我喜歡的人,
繼續加油呀!!
o( ^ (00) ^ )o

31 12
發新話題