發新話題

【雙打月賽】8月1日 (星期六) 7:00-11:00pm 通洲街公園(壁球室) - 四張檯

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-23 16:51 發表
2/8我要打TM區雙打呀...........!!這個比賽可當作熱身呢....!!
你夾邊個呀?
我呢日都要打女雙呢!!
o( ^ (00) ^ )o

james007 + 十萬轉  confirmed................thanks

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-23 16:51 發表
2/8我要打TM區雙打呀...........!!這個比賽可當作熱身呢....!!
2/8我會見你呀!我個日是全日上午打單打,下午打雙打,真係慘啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-23 16:57 發表

你夾邊個呀?
我呢日都要打女雙呢!!
我夾長膠王skyer.........!!

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-7-23 17:02 發表

2/8我會見你呀!我個日是全日上午打單打,下午打雙打,真係慘啦!
聰聰.........你未confirm 1/8呢個雙打woo..........??!!!

Raymond Sir, 十萬轉 just told me he could not attend, 46 will replace him...is it OK?

引用:
原帖由 james007 於 2009-7-23 18:03 發表
Raymond Sir, 十萬轉 just told me he could not attend, 46 will replace him...is it OK?
ok! no problem...

confirmed

引用:
原帖由 jackho813 於 2009-7-23 18:13 發表
confirmed
thanks!

pls confirm

ngankc + 潘尚熙   confirmed

引用:
原帖由 ngankc 於 2009-7-23 23:47 發表
ngankc + 潘尚熙   confirmed
thanks!

melody + 胡胡  confirmed

引用:
原帖由 melody 於 2009-7-23 23:55 發表
melody + 胡胡  confirmed
thanks!!

TINYAU 代 CONFIRM 喇
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-7-24 00:00 發表
TINYAU 代 CONFIRM 喇
thanks

Sorry! 我要退出,因為第二日我要打分0賽有單打和雙打一齊打,在早上9:00點鐘開始至可能晚上7:00點鐘!Sorry.......Sorry!

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-7-24 08:00 發表
Sorry! 我要退出,因為第二日我要打分0賽有單打和雙打一齊打,在早上9:00點鐘開始至可能晚上7:00點鐘!Sorry.......Sorry!
收到 !!

聰聰的退出了,正如我等悄悄的來,不曾幻想帶走甚麼,只想有一晚快樂的回憶....
謝謝威文蛇!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

後備變正選,confirm參加

發新話題
最近訪問的版塊