發新話題

【雙打月賽】8月1日 (星期六) 7:00-11:00pm 通洲街公園(壁球室) - 四張檯

引用:
原帖由 Jack~強 於 2009-6-17 11:39 發表

聰聰~
5該曬~

係wor~
琴晚我言語實在過激左~
我收番曬我所講ga野~(特別係你最5鍾意ga字眼~)
請你相信...我真係冇惡意ga~
如果令你造成任何不便...請你見諒~
不用擔心woo.........聰聰不會嬲你的.............

引用:
原帖由 Jack~強 於 2009-6-17 11:51 發表
琴晚件事純粹誤會~
你兩個都好年輕, 講清楚米無事loo...............

引用:
原帖由 cityboy 於 2009-6-17 12:03 發表
發生咩事,原來咁多人鍾意打雙打!
連我都估唔到呢.............!!!!

引用:
原帖由 Jack~強 於 2009-6-17 11:39 發表

聰聰~
5該曬~

係wor~
琴晚我言語實在過激左~
我收番曬我所講ga野~(特別係你最5鍾意ga字眼~)
請你相信...我真係冇惡意ga~
如果令你造成任何不便...請你見諒~
我無事啦! 我原諒你啦! 下次你要問清楚事件先好插我ar~ar~ 哈哈........哈哈我都唔係好插呀! 知道味ar~ar~
本帖最近評分記錄

好多•高手..............

如果分唔到他 / 她是男定女, 咁點 ?????????
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-6-17 12:45 發表
如果分唔到他 / 她是男定女, 咁點 ?????????
ID Card pls............

Passport Pls.........

代陰柔小子 + 西灣河十一哥報名, 謝謝!

俊一的......強!!
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

ngankc + 容駿濤

咦~得我同胡胡姐姐一隊女子組

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-17 15:45 發表
姐係! 如果我和廠長對到妳和胡胡姐姐錦要我兩個加買係讓妳們4分呀.......呀

引用:
原帖由 melody 於 2009-6-17 15:45 發表
嘩..得一隊女子姐, 你地2個要加油油油呀!!!
(梗係支持返女仔嫁啦..)

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-6-17 12:07 發表
joinliness" />
你的partner是............??

引用:
原帖由 胡胡 於 2009-6-17 18:26 發表

係讓2分~
以一隊咁計:所以聰聰(男)+廠長(男) vs melody(女)+胡胡(女)
只需讓2分
哦!知道!  我們只需要讓兩分!thx~ 廠長你要加油! 唔好見到她們是(女)要讓佢地唔識打! 唔係我下次唔受你玩ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-17 21:14 發表
哦!知道!  我們只需要讓兩分!thx~ 廠長你要加油! 唔好見到她們是(女)要讓佢地唔識打! 唔係我下次唔受你玩ar~ar~
廠長見到令女唔識打波????

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-6-17 21:17 發表

廠長見到令女唔識打波????
ar~ar~  我什麼都不知道 ->(我細細聲講比你知"係") 唔好講番比佢知ar~ar~

引用:
原帖由 聰聰 於 2009-6-17 21:27 發表
ar~ar~  我什麼都不知道 ->(我細細聲講比你知"係") 唔好講番比佢知ar~ar~

我有一點不高興,明明是雙打,一個人報名都可以都可以優先,對兩個人報名的不公平.

發新話題