發新話題

【香港仔球局】: 11月27日 (星期二) 3:00-5:00pm 私片隻揪香港仔(Finished)

【香港仔球局】: 11月27日 (星期二) 3:00-5:00pm 私片隻揪香港仔(Finished)

早上或中午或下午都得:victory: 地點: 香港仔中心體育館有興趣就 PM 我啦:lol1. 管理員大砲 -202. feideepking +5兩個只能活一個
本帖最近評分記錄
  • hkttf +10 2007-11-27 14:22

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-26 20:22 發表
約左人打北毛喇 .. 又吾早講 :Q
你打上午定下午先:lol

剛打完Siu Sir 回來。
I am ok.  How about 11am-1pm. ?

引用:
原帖由 tommy 於 2007-11-26 23:06 發表
剛打完Siu Sir 回來。
I am ok.  How about 11am-1pm. ?
明晨早我攪完正經嘢 call 你啦:call:

ok。
收到。:time:

多謝 feideepking book 場打3-5:handshake

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-27 13:53 發表

你就好啦 ... 我都想見下 傾哥 :o
過來香港仔一齊打咪見到囉;P

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-11-27 14:19 發表

點做管理員, 出 post 都放錯位, 扣你10分先 !
邊有出錯位呀;P

臨時鬼竄局呢0架呢個:P

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-11-27 14:21 發表
:@ :@ 時間...地點呢 ???: 人數...........再扣十分
因為變成隻揪局掃球局,所以決定一切從簡;P

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-11-27 14:23 發表
你知唔知什麼叫紀律...要不要我教你....立..:lol 正
立秋過咗.........等立冬(冬至);P

唔同你吹..........出門口:victory:

回復 10# 的帖子

:lol :lol - 10 :lol

原來隻揪真係好攰:L

不過就好好玩......絕對夠晒喉:lol

估唔到仲行到返屋企 !!

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-27 17:47 發表
原來隻揪真係好攰:L

不過就好好玩......絕對夠晒喉:lol
做乜冇我份?????????????????:Q

e  個 post 又搬得好快 wor..我叫管理員加翻你二分, 以示 encourage

+ 10 分 (精神分) 比 你

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-11-27 23:52 發表
i'm interested to know the result
爛船重有三分釘:lol

發新話題