23 12
發新話題

【奬勵】Wayne Ka Lun (2009 丁組冠軍)

【奬勵】Wayne Ka Lun (2009 丁組冠軍)

KaLun 取得 2009 年丁組冠軍
HKTTF 決定送一件 球衣給他, 以作鼓勵
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

香港乒乓網

多謝 ^^

好似好細件......

不用客氣
過氣丁組冠軍 007 , 唔好問我拿....一係你落丁組打多次. win 左比夠兩件你
香港乒乓網

有 2XL
香港乒乓網

mao哥 我都好想要

mao哥我都好想要.............

引用:
原帖由 alvinko 於 2009-7-28 13:24 發表
mao哥 我都好想要
稍后我們會攪 hkttf 球衣比賽, 若你win 左便又送一件比你
香港乒乓網

有無3XL呢 ?

今次無
香港乒乓網

好野,
下次要同嘉倫著情侶裝...
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-28 13:22 發表
不用客氣
過氣丁組冠軍 007 , 唔好問我拿....一係你落丁組打多次. win 左比夠兩件你
I already have one...no need to have 2 la.....

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-7-28 14:07 發表
好野,
下次要同嘉倫著情侶裝...
下次要同 007著情侶裝 doe OK ga...

2 XL 都岩架我...(同Butterfly 2XL size 一樣架嗎? )

唔果唔啱身......咁算la.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 james007 於 2009-7-28 14:15 發表

下次要同 007著情侶裝 doe OK ga...
你就要諗下先啦!

母子裝
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-28 14:19 發表
母子裝
我同你係父女裝....

ADD OIL!

23 12
發新話題