發新話題

【雷蒙月賽】9月26日 (星期六) 7:00-11:00pm 通洲街壁球室

引用:
原帖由 阿瑋 於 2009-7-27 17:06 發表

多謝!@!!!!!!!!!!!
衰仔阿瑋吾多謝我...激死我呀....

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-27 17:11 發表

衰仔阿瑋吾多謝我...激死我呀....
米小器la.....

種籽左好耐la 小閒..........

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-27 17:10 發表
mao 報名
下........貓兄!!  真淨假架??  你都打我實在太高興了...........!!

如果我那天在香港, 我應該會來 毯 c 底
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-27 17:14 發表
如果我那天在香港, 我應該會來 毯 c 底
等你奉場好耐.......一定要砌低你..........!!!!

衰貓都到....吾得要找陳X民來打..... 比機會貓兄報一箭之仇...

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-27 17:17 發表
衰貓都到....吾得要找陳X民來打..... 比機會貓兄報一箭之仇...
要快D找呀............

9月尾咁耐,都唔知到時得唔得
不過都報左先
tigerone is the strongest

引用:
原帖由 快弧 於 2009-7-27 17:20 發表
9月尾咁耐,都唔知到時得唔得
不過都報左先
快弧兄都來...........呢次精彩了.........!!

而家是打波, 打波為開心. 不用找陳...我無 e 個本事
我志在來受把
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-27 17:23 發表
我志在來受把
打波至緊要開心.........!!!

等注比你挑吖呀

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-7-27 17:23 發表
我志在來受把
貓兄你話點就點....... 另外我叫左火人來打.......

快弧一定要挑一挑戰你..........

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-27 17:27 發表

貓兄你話點就點....... 另外我叫左火人來打.......
真淨假呀又.........???

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-27 17:29 發表

真淨假呀又.........???
大佬...堅個石堅....它五來我比錢.....

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-7-27 17:27 發表
快弧一定要挑一挑戰你..........
一陣腥風吹過,真係覺得有點寒意

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-27 17:36 發表

大佬...堅個石堅....它五來我比錢.....
有你呢句, 我即刻加名!!

引用:
原帖由 小閒 於 2009-7-27 16:36 發表

係啊...(2009荃灣月賽亞軍)....荃灣月賽惨吞三隻光蛋 ....不過吾紙我粒仔輝都輸個比她....
傯傯:第一
曲奇餅:第二
粒仔輝:第三
小閒:第四....
你輸就輸啦,點解要講埋我,仲有,你系吞三隻光蛋,佢驚你肚餓,唔夠飽.我吃兩只,夠世

發新話題